Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2

Etichete pentru sticle – StickerPrinting

Căutați o etichetă frumoasă pentru sticlele dvs.? Atunci ai ajuns la locul potrivit! Imprimarea etichetelor pentru sticle face parte din activitatea noastră zilnică. Ca producător de etichete cu multă experiență, producem autocolante și etichete adezive de înaltă calitate cu mașinările noastre moderne de imprimare: indiferent dacă vin, suc, bere sau băuturi spirtoase - creăm etichete adecvate în aproape orice formă și dimensiune. Gama noastră de produse include, de asemenea, autocolante pe role. Implementăm etichetele sticlei dvs. în imprimarea digitală și sunt cunoscuți pentru munca noastră profesională și rapidă.

detalii etichete pentru sticle

Detalii despre autocolantele noastre premium
Tipărire digitală de înaltă calitate
Culori strălucitoare și luminoase datorită cernelii Latex ecologice!
Formele autocolantelor
Dumneavoastră definiți forma autocolantelor: Rotunde, unghiulare sau de orice formă!
Folie premium PVC
Folii PVC de la producătorul ORACAL
Multitudine de opțiuni
Putere de lipire, tăiere individuală, laminare.
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire

Imprimați etichete pentru sticle - în toate formele, dimensiunile și materialele

Etichetele individuale sunt soluția ideală pentru sticle și borcane de sticlă. Când vine vorba de execuție, nu rămâne nimic de dorit. Fie pătrat, dreptunghiular, rotund, oval sau liber - realizăm aproape fiecare cerere de proiectare. De asemenea, suntem flexibili în ceea ce privește cantitățile și suntem fericiți să fim partenerul dvs. pentru curse mici. Alegeți dintr-o gamă largă de materiale și variante! Ne ocupăm de implementarea profesională pentru dvs.

Autocolante rotunde, ovale sau pătrate în formă liberă - alegerea este a voastră!

Indiferent dacă este pătrat, dreptunghiular, rotund, oval sau ca formă liberă vizibilă, la StickerPrinting.ro imprimăm și vă punem autocolantele în funcție de ideile dvs. Aveți de ales dacă doriți să primiți autocolantele sub formă de coli sau tăiate individual. Folosiți doar opțiunea din calculatorul online.

Imprimați autocolantele în formatul dorit sau în diferite formate standard

Autocolant dreptunghiular Autocolant rotund Autocolant pătrat
DIN A3 210 x 210 mm 148 x 148 mm
DIN A4 150 x 150 mm 120 x 120 mm
DIN A5 100 x 100 mm 90 x 90 mm
DIN lang 80 x 80 mm 60 x 60 mm
50 x 148 mm 50 x 50 mm 50 x 50 mm
55 x 85 mm 30 x 30 mm 20 x 20 mm

Întrebări frecvente - aveți întrebările, noi avem răspunsurile

Care sunt avantajele etichetelor individuale pentru sticle?

Etichetele pentru sticle sunt un instrument de marketing foarte important și adaugă mult la estetica unui produs. Beneficiile mărcii și valoarea recunoașterii crește. Autocolantele personalizate îți fac sticlele să arate grozav! Etichetele tipărite pot face și mai mult și pot transmite informații valoroase: de exemplu, despre ingrediente, conținutul de alcool, cantitatea de umplere și alte informații importante detaliate cerute de lege.

Cât de bine aderă etichetele tipărite pentru sticlă?

Etichetele noastre premium pentru sticle aderă în siguranță la orice material al sticlei. În funcție de tipul de material, etichetele noastre se caracterizează printr-o rezistență crescută a adezivului și o rezistență specială la umezeală și pot fi decojite din nou când sunt uscate. Producem etichete care rămân în formă chiar și în condiții de frig, ud și frecare.

Oferiți etichete de sticlă sub formă de rolă?

Da! Rola este întotdeauna o soluție bună dacă doriți să atașați un autocolant la multe sticle sau borcane de sticlă. Aplicația este un joc pentru copii, deoarece etichetele se desprind de hârtia adezivă rapid și ușor.

Pot să-mi proiectez propriile etichete pentru sticle?

Da, este posibil și acest lucru oferă produselor dvs. o notă individuală. La urma urmei, băutul este întotdeauna o plăcere vizuală. Ce zici de puțină inspirație? Șabloanele noastre de etichete pentru sticle sunt un adevărat punct de atracție! Pur și simplu utilizați modelele de etichete ale sticlei la alegere ca model și adaptați-le la cerințele dvs.!

Pentru ce băuturi sunt potrivite etichetele tipărite?

Mașinăriile noastre moderne de imprimare digitală produc autocolante de înaltă calitate, care s-au dovedit a fi în multe domenii de aplicare: de la vin, bere până la uleiuri și sucuri de casă. Foliile noastre de calitate obțin cele mai bune rezultate privind fonturile, designul, imagini și asigură o imagine de imprimare excelentă.

Cât durează livrarea?

Cea mai înaltă calitate a serviciului este, de asemenea, importantă pentru noi atunci când vine vorba de termenele de livrare. De obicei procesăm livrarea standard a comenzii dvs. în termen de cinci până la șase zile. Pentru livrări urgente, puteți utiliza serviciul nostru expres cu livrare în termen de trei până la patru zile. Procesarea comenzilor 24 de ore este posibilă și la cerere.

Magazinul dvs. oferă etichete pentru sticle pentru nuntă?

Da, aceast lucru face parte din oferta noastră! Tipărim etichete speciale pentru sticle destinate nunților. Etichetele noastre individuale transformă sticla dată cadou în ceva foarte personal și un suvenir nobil la ocazii festive. Pur și simplu imortalizați-vă mesajul personal cu un text emoționant sau amuzant. „Eticheta de nuntă” oferă și spațiu pentru dată, numele mirilor și tipul de alcool. Dacă se dorește, designul poate fi complet adaptat liniei de design decorativ a petrecerii.

Și dvs. puteți beneficia de experiența noastră în imprimarea etichetelor pentru sticlă! Suntem contactul dvs. competent în toate domeniile de aplicare și vă vom oferi cu plăcere sfaturi. Pur și simplu contactați-ne prin chat, telefon sau e-mail!