Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2

Etichete de interior

 Etichete de interior
 • etichete cu role de înaltă calitate
 • film transparent sau alb
 • Formatează până la 200x200 mm
 • Diametrul rolei: 3 inci
calculează acum

Etichete pentru exterior

 Etichete pentru exterior
 • Etichete pentru uz exterior
 • Film adeziv alb lucios + lac UV
 • Formatează până la 200x200 mm
 • Diametrul rolei: 3 inci
calculează acum

Etichete de hârtie

Etichete de hârtie
 • Etichete de hârtie pentru uz interior
 • Hârtie adezivă permanentă
 • inscriptibil si ștampilabil
calculează acum

Etichete transparente

Etichete transparente
 • etichete cu role de înaltă calitate
 • Film adeziv alb lucios + lac UV
 • imprimare albă parțială opțională
 • Diametrul rolei: 3 inci
calculează acum

Etichete pentru sticle

Etichete pentru sticle
 • etichete de sticlă de înaltă calitate
 • Vinuri, băuturi spirtoase și băuturi
 • proprietăți adezive foarte bune
 • Diametrul rolei: 3 inci
calculează acum

Etichete pe foi

Etichete pe foi
 • etichete rezistente la intemperii pe foi
 • orice formă și dimensiune
 • Comenzi exprese posibile
calculează acum

Etichete textile

 Etichete textile
 • etichete textile individuale
 • mătase de acetat alb strălucitor
 • Poate fi îndepărtat fără a lăsa reziduuri
calculează acum

Etichete de adresă

 Etichete de adresă
 • etichete de adresă personalizate
 • o selecție largă de folii / hârtie
 • Formatează până la 200x200 mm
 • Diametrul rolei: 3 inci
calculează acum

Etichete de la A la Z

Autocolantele noastre sunt universale și fac întotdeauna o impresie bună: pentru clienții dvs., ca etichetă pentru un produs, pe sticle de vin sau în uz privat. Producem autocolante proiectate individual și oferim o gamă largă de opțiuni: de la rotund și oval la pătrat și dreptunghiular. De asemenea, suntem bucuroși să realizăm formulare gratuite pentru dvs. Gama noastră largă de filme adezive creează suprafețe elegante, lucioase. Chiar dacă doriți să utilizați autocolantul în aer liber, avem soluția potrivită pentru dvs.

Folosirea etichetelor și a autocolantelor noastre este foarte ușoară. Acestea sunt disponibile pe role, sub formă de foi colective și, de asemenea, ca o singură piesă, cu un ajutor convenabil pentru îndepărtare. În producție și tipărire, acordăm întotdeauna o mare importanță calității și culorilor strălucitoare și bogate.

 

Etichetele noastre în detaliu

Infografik Etiketten
Imprimare digitală de înaltă calitate
Cu ultima generație de tipărire, fiecare etichetă devine o mică capodoperă
Forme de autocolante
Fiecare etichetă este tăiată exact în formă conform specificațiilor dumneavoastră
Folii de marcă pentru fiecare cerință
Diferite, potrivite pentru etichetele dvs.
Tiraj
De asemenea, suntem bucuroși să producem tiraje foarte mari pentru dvs.
Datencheck

Verificarea datelor

Înainte de fiecare comandă, verificăm datele dvs. pentru a tipări fișierul dvs. Dacă nu sunteți sigur dacă ați creat datele dvs. în conformitate cu specificațiile noastre, vă rugăm să selectați verificarea datelor profesionale.

Mai multe informații despre verificările datelor
Vorlagen

șabloane

Aici veți găsi informații detaliate și sfaturi utile cu privire la crearea datelor de imprimare, precum și specificațiile noastre pentru crearea căii de tăiere a autocolantelor.

Fișa noastră tehnică pentru descărcare.
Druckmuster

Mostre gratuite

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandati o mostră


Întrebări frecvente - avem răspunsurile

Cum funcționează imprimarea codurilor de bare?

Doriți să marcați gama dvs. cu etichete de coduri de bare? Suntem bucuroși să vă sprijinim cu gama noastră largă de etichete în mai multe formate și materiale, care sunt foarte potrivite pentru codurile de bare. Etichetele noastre pe folii conțin un cod de bare individual conform specificațiilor dvs.: ca număr consecutiv (dacă se dorește cu un text anterior sau ulterior) sau utilizând o listă Excel / CSV. Oferta noastră include, de asemenea, etichete rezistente la zgârieturi și 3D cu coduri de bare. Toate etichetele codurilor de bare pot fi ușor reordonate cu numere și texte modificate.

Ce etichete oferiți?

În magazinul nostru veți găsi eticheta care se potrivește exact cu marca și produsul dvs. Puteți avea eticheta dorită tipărită în mai multe modele: ca sigiliu și etichetă din spate, ca etichetă pentru piept și burta sau ca o panglică pentru gât. Vă imprimăm sigla conform dorințelor dvs. și contribuim astfel la succesul de marketing al creației.

Ce etichete de sticlă pot alege?

Etichetele noastre pentru sticle sunt la fel de flexibile ca și gama dvs. de produse: fie că vinul, berea, sucul, lichiorul sau ketchupul de casă - punem în mod inteligent bunul în centrul atenției! Pentru aceasta folosim folii robuste și de înaltă calitate, care pot fi proiectate individual cu motivul dvs. Facem acest lucru nu numai pentru fermele mari, ci și pentru micii producători interni. Alegeți din gama noastră largă de variante de design și dimensiune, pe care le imprimăm cu culori de înaltă calitate, ecologice, în conformitate cu specificațiile dvs. Este ușor de aplicat și aderență excelentă - chiar și pe alte recipiente precum cutii, oale și sticle de plastic.

Oferiți și etichete pentru miere?

Da! Etichetele noastre de miere sunt populare printre apicultorii locali și se asigură că caracterul unui soi de miere intră într-adevăr în propriul său. Eticheta de înaltă calitate arată că acest produs natural este un produs valoros de calitate și nu un produs ieftin de la supermarket. Etichetele noastre de miere pot fi, de asemenea, adaptate special copiilor, făcându-i să dorească să se bucure de mâncare sănătoasă într-un mod jucăuș. Apicultorii vor găsi tot ce au nevoie pentru a proiecta o etichetă atractivă în magazinul nostru online. Și, desigur, oferim și șabloane de înaltă calitate. Lasă-te doar inspirat de ideile designerilor noștri!

Ce formate există pentru etichetele de vin?

Când vine vorba de formatele pentru etichetele de vin, vă respectăm dorințele și specificațiile. Puteți alege dintre forme clasice sau puteți opta pentru o etichetă de vin în formă liberă. Marginile care sunt curbate într-un stil retro sunt în prezent deosebit de populare. Formele de bandă polarizate sunt, de asemenea, populare. Pur și simplu selectați formatul care se potrivește produsului dvs. și motivele dvs. de imprimare! Imprimarea noastră profesională profită la maximum de specificațiile dvs. și contribuie la comercializarea optimă a recoltei dvs. Etichetele produse în acest fel pot face față ușor umezelii și răcirii, sunt robuste și au o durată de viață lungă.

Care sunt avantajele etichetelor adezive?

Etichetele au fost mult timp indispensabile în afaceri și în viața privată. Ajutorii valoroși etichetează produsele, furnizează informații despre ingrediente și îmbunătățesc vizual mărfurile. Etichetele adezive s-au dovedit, de asemenea, a fi soluția ideală pentru expedierea articolelor către destinatar rapid și eficient. Ca ajutoare pentru mai multă ordine în spațiul privat și în birou, etichetele practice au devenit și ele indispensabile astăzi.

Ce experiență aveți în imprimarea etichetelor?

Susținem tipărirea etichetelor cu mulți ani de experiență la un raport excelent preț-performanță. Ca specialist în producția fiabilă, rapidă și ieftină de autocolante de înaltă calitate, avem o mulțime de cunoștințe în ceea ce privește imprimarea pe folii monomerice și polimerice din PVC pentru numeroase domenii de aplicare. Vă producem etichete și autocolante cu procese moderne de imprimare digitală și găsim soluția potrivită pentru fiecare cerință de proiectare.

Pot comanda etichete de condimente în magazinul dvs.?

Avem, de asemenea, etichete cu condimente oferite. Sunt o soluție excelentă pentru a crea ordine și claritate în raftul de condimente. Comercianții profesioniști folosesc, de asemenea, imprimarea noastră profesională de etichete. Cu mașinile noastre de imprimare de înaltă performanță, producem etichete de condimente individuale și robuste pentru fiecare domeniu de aplicare dorit. Folosim filme de calitate care vă scot în evidență motivele și fonturile în cel mai bun mod posibil. Etichetele noastre de condimente de înaltă calitate sunt, de asemenea, proiectate pentru răcire și umiditate. Pot fi comandate într-o rolă practică sau într-o singură croială.

Care sunt avantajele etichetelor personalizate?

Etichetele personalizate sunt un instrument excelent pentru a obține mai mult din contactele clienților. Etichetele individuale personalizate fac o impresie bună și transmit profesionalism. Alegeți dintr-o gamă largă de formate și dimensiuni! Imprimăm numele companiei, adresa de contact și logo-ul dvs. în culori și în orice cantitate dorită de achiziție. De asemenea, suntem bucuroși să avem grijă de comenzile mici pentru lipirea pungilor și a cutiilor.