Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2
Stickere argintii sau aurii
Folii de efect, de calitate ridicată
Aurii sau argintii, lucioase sau cu finisaj mat, sablat
Tăierea conturului conform cerințelor și tipărire cu alb opțională
Tipărire digitală color 4/0, 5/0 sau 1/0
Durabilitate în exterior
până la 4 ani
Comandați acum autocolante metalice

Tipăriți autocolante argintii sau aurii

Fie că e vorba de clasicul James Bond Goldfinger, Golden Globes sau medalia de argint, imediat ce vine vorba de aur și argint, lucrurile capătă o alură exclusivistă. Autocolantele au același efect. Dacă sunt cu auriu sau argintiu, deja nu se mai pot considera ca fiind banale. Modelul se va înfățișa la fel de fin, nobil și prețios ca și o bijuterie. Ceva deosebit e pe cale să se petreacă. Aceste stickere extravagante se potrivesc cel mai bine unor ocazii extravagante. Dacă optați pentru tipărirea de autocolante aurii sau argintii, atenția supra dumneavoastră va fi garantată.

Detalii despre autocolantele noastre cu efect metalic

Detalii despre autocolantele noastre cu efect metalic
Tipărire digitală de calitate
Culori strălucitoare și luminoase, tipărite pe folii cu efect metalic.
Formele autocolantelor
Dumneavoastră definiți forma autocolantelor: Rotunde, unghiulare sau de orice formă!
Folie PVC premium
Folii cu efecte speciale de la producătorul ORACAL.
Tiraj
Dumneavoastră decideți dacă veți folosi un număr mare sau veți tipări piese individuale.
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire

Tipăriți autocolante argintii și aurii – strălucire pentru momente de strălucire

Lansați un nou produs pe piață? Urmează o aniversare a firmei? Clienții dumneavoastră merită o mulțumire specială? Vin sărbătorile de iarnă și e nevoie de ceva fastuos și festiv? Aveți nevoie de o revigorare a promoțiilor dumneavoastră de reduceri? Cum pot fi aceste ocazii speciale puse mai bine în valoare decât cu autocolante aurii sau argintii? Folia strălucitoare se remarcă prin stilul elevat, iese în evidență și rămâne în minte. Secretul succesului: o tipărire digitală de calitate ridicată. Argintiul radiază și auriul strălucește cu cernelurile noastre Latex ecologice.

Tipăriți autocolante aurii și argintii - elemente versatile și elegante

Forma autocolantelor aurii și argintii este la fel de versatilă ca și modalitatea dumneavoastră de utilizare. Modelele noastre clasice sunt cele rotunde și cele dreptunghiulare. Veți obține o individualizare specială, tipărindu-le cu motivul sau sloganul dumneavoastră. Puteți însă bineînțeles să vă utilizați și creativitatea. Vă aducem cu bucurie la viață ideile, cu tipărirea de autocolante argintii și aurii. Formele noastre liber alese s-au remarcat și ca o reclamă originală pentru produse. Faceți-vă clienții să zâmbească și puneți-vă inovațiile pe hârtie, cu autocolantele aurii și argintii! Showroom-ului dumneavoastră i s-a alăturat o nouă mașină? Sărbătoriți noua venită cu un autocolant de mașină argintiu! Aveți la barul dumneavoastră un nou tip de bere? Atunci sărbătoriți cu o halbă la fel de aurie precum prețiosul material în sine!

Autocolantele argintii și aurii pot marca de asemenea punctele culminante ale unui sezon. Micile bijuterii dau o notă festivă în special sărbătorilor de iarnă. Pentru această sărbătoare de familie se potrivesc clopoțeii, îngerașii sau brăduții aurii. Fulgii, săniile sau oamenii de zăpadă argintii vor da magazinului sau restaurantului dumneavoastră o atmosferă contemplativă. Iepurașii argintii anunță Paștele, inimile aurii aduc aminte discret de Sf. Valentin iar florile metalice aduc dor de vară. Nu contează care sunt motivele pe care doriți să le tipăriți cu autocolante argintii și aurii, Stickerprinting vă este alături.

Tipărire autocolante metalice – În formatul dorit sau în diferite formate standard

Autocolante dreptunghiulare Autocolante rotunde Autocolante unghiulare
DIN A3 210 x 210 mm 148 x 148 mm
DIN A4 150 x 150 mm 120 x 120 mm
DIN A5 100 x 100 mm 90 x 90 mm
DIN lungime 80 x 80 mm 60 x 60 mm
50 x 148 mm 50 x 50 mm 50 x 50 mm
55 x 85 mm 30 x 30 mm 20 x 20 mm

Tipăriți autocolante metalice – Alegeți dimensiunea dorită!

Cine dorește autocolante aurii și argintii nu se concentrează doar asupra formei. Și dimensiunea trebuie avută în vedere. La Stickerprinting dumneavoastră alegeți dimensiunea. Fie că e vorba de dimensiunea minimă de 30 x 30 milimetri sau de autocolante pe suprafețe mari, dumneavoastră alegeți. Același lucru este valabil și pentru tiraj. Dumneavoastră decideți dacă aveți nevoie de o singură bucată sau un tiraj mai mare.

Cum se tipăresc autocolantele metalice?

Primul pas pentru tipărirea autocolantelor metalice vă duce la configuratorul nostru. Specificați aici cantitatea, dimensiunile, materialul și modul de prelucrare dorit! Apoi se vor adăuga expedierea și ambalarea. La final vă încărcați fișierul, mergeți la coșul de cumpărături și finalizați comanda! Noi vă vom tipări autocolantele argintii sau aurii și vă trimitem produsul dorit la adresa indicată!