Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2

Autocolant holografic

Autocolantele holografice personalizate sunt vedetele industriei autocolantelor. Impresionează prin efecte extraordinare și culori strălucitoare care se schimbă ca prin magie datorită foliei cu efect metalizat. În funcție de unghiul de vizualizare, suprafața holografică strălucește în toate culorile curcubeului. Autocolantele cu suprafață holografică sporesc vânzările și sunt căutate pentru toate tipurile de dispozitive de decorare, cu două roți și ambalaje. Pot fi utilizate cu ușurință și într-o varietate de moduri, iar efectul lor holografic îmbunătățește orice design.

StickerPrinting imprimă autocolante holografice pentru toate domeniile de aplicare de cea mai înaltă calitate - realizate din material fără PVC, cu folie de efect metalizat și în toate formatele și dimensiunile! Procesul de comandă în magazinul nostru online este la fel de ușor, începând cu desenul sau fotografia la alegere până la autocolantul final.

Detalii despre autocolantele noastre holografice

Detalii despre autocolantele noastre premium
Tipărire digitală de înaltă calitate
Culori strălucitoare și luminoase datorită cernelii Latex ecologice!
Formele autocolantelor
Dumneavoastră definiți forma autocolantelor: Rotunde, unghiulare sau de orice formă!
Folie premium PVC
Folii PVC de la producătorul ORACAL
Multitudine de opțiuni
Putere de lipire, tăiere individuală, laminare.
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire


Întrebări frecvente - aveți întrebările, noi avem răspunsurile

Cât de bine fac față autocolantelor hologramei cu vântul și vremea?

StickerPrinting folosește numai materiale de cea mai înaltă calitate în producția de autocolante pentru holograme. Autocolantele produse în acest fel sunt rezistente la UV și la intemperii și pot face față tuturor situațiilor meteorologice, fie că este vorba de căldură sau rece. Pentru utilizare în exterior, vă protejăm autocolantele cu un laminat protector durabil.

În ce scopuri sunt adecvate autocolantele holografice?

Autocolantele și autocolantele holografice sunt folosite, printre altele, ca etichete, autocolante pentru nume sau ca autocolante pentru mașini. Datorită aspectului lor atractiv, acestea sunt ideale în scopuri publicitare, de exemplu pentru a arăta un logo în cel mai bun mod posibil. Autocolantele Holo se dovedesc, de asemenea, în sectorul privat, de exemplu pentru a vă eticheta individual laptopul, smartphone-ul sau bicicleta. Imprimarea se face în culoare 4/0 în imprimarea digitală. Procesul cu jet de cerneală utilizat pentru aceasta permite imprimarea rapidă și rentabilă.

Care sunt avantajele designului holografic în comerțul cu amănuntul?

Autocolantele holograme tipărite individual sunt adevărate versiuni de vânzare cu amănuntul. Ele își arată punctele forte oriunde doriți să atrageți mai multă atenție asupra bunurilor. Edițiile speciale ale produselor pot fi promovate prin îmbunătățirea ambalajului cu autocolante holo și făcându-l mai prezent. Acest lucru este deosebit de util pentru jucării, produse cosmetice precum parfumuri și dispozitive tehnice. Cu autocolantele agitate, aceste produse se deosebesc eficient de varietatea de produse oferite.

Cum pot folosi autocolante holografice pe vehicule?

Autocolantele holograme robuste și rezistente la intemperii sunt potrivite și pentru utilizarea pe vehicule. Companiile îl folosesc pentru a furniza motociclete, biciclete sau alte două roți cu o decalcomanie, adică un logo al companiei.

Cum fac un autocolant holografic?

Primul pas către un autocolant hologramă este alegerea formei de bază. Utilizați configuratorul nostru online pentru a alege forma potrivită pentru utilizarea dorită: de la ovale și rotunde la dreptunghiulare și pătrate, până la forme de ștanțare cu design liber! Aceasta este urmată de crearea datelor de imprimare, din care echipa noastră generează rezultate de imprimare de înaltă calitate. Dacă alegeți un film mai gros, vă vom rafina autocolantul cu un laminat de protecție robust.

Atunci când alegeți dimensiunea, vă oferim, de asemenea, multă libertate de design. Puteți comanda autocolante holo de până la 5 metri lungime și până la 0,7 metri lățime. Dimensiunea minimă a unui design holo este de 3 x 3 centimetri.