Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2

Autocolante pentru bara de protecție – StickerPrinting

Doriți să imprimați autocolante pentru bara de protecție și să vă distingeți de alți proprietari de vehicule? Atunci, autocolantele noastre sunt alegerea potrivită pentru dvs. Acestea sunt, de asemenea, deseori comandate în scopuri publicitare. La urma urmei, probabil că nu există o publicitate corporativă atât de ieftină și în același timp eficientă, precum autocolantul.

Alegeți între litere adezive reprezentate pe folia de transfer, imprimări digitale rezistente la razele UV, autocolante magnetice și autocolante premium auto! Producem produsele noastre de înaltă calitate utilizând imprimarea digitală modernă pentru toate suprafețele netede. Materialele rezistente la intemperii pot fi utilizate până la șapte ani. Se datorează această durată lungă de viață, imprimării de înaltă calitate pe un autocolant stabil care se lipeste aproape oriunde - permanent sau detașabil.

Proiectează-ți propriul autocolant sau folosește serviciul nostru profesional de amenajare! Creăm fiecare motiv în funcție de dorințele dvs. și suntem partenerul vostru profesionist atunci când vine vorba de tipărirea de autocolante.

detalii autocolante standard

Detalii despre autocolantele noastre premium
Tipărire digitală de înaltă calitate
Culori strălucitoare și luminoase datorită cernelii Latex ecologice!
Formele autocolantelor
Dumneavoastră definiți forma autocolantelor: Rotunde, unghiulare sau de orice formă!
Folie premium PVC
Folii PVC de la producătorul ORACAL
Multitudine de opțiuni
Putere de lipire, tăiere individuală, laminare.
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire

Literele adezive fac altfel mașina.

Ce zici de un slogan grozav pe vehiculul tău sau de un slogan grozav pentru luneta din spate? Echipa noastră experimentată produc litere din folie conform specificațiilor și dorințelor dumneavoastră. Nu este vizibil niciun film de fundal cu acest proces de imprimare. Elementele de design și literele dezvoltă un efect deosebit de puternic.

Litere adezive: soluția simplă pentru mesaje puternice

Vă decorăm automobilul cu un contur exact tăiat din folie polimerică rezistentă și colorată. De exemplu, literele adezive pot fi produse foarte ușor și ieftin: un cuțit controlat de PC taie litere individuale din filmul autoadeziv pas cu pas. Literele adezive create în acest mod sunt apoi acoperite cu o folie de transfer și, prin urmare, nu trebuie atașate individual în timpul asamblării. Această variantă realizată din folie de polimer cu durabilitate ridicată nu este potrivită doar pentru inscripționare, ci și pentru modele, reclame și orice motiv dorit.

Autocolant magnetic: rezistent și se atașează ușor

Autocolantele magnetice sunt o modalitate inteligentă de a profita la maximum de bugetul dvs. de marketing. Acestea aderă la caroserie fără lipici și sunt perfecte pentru logo-uri, sloganuri sau alte motive. Autocolantele magnetice rezistente la vânt și o anumită viteza pot fi ușor atașate și reutilizate.

Autocolante premium - pentru o durată de viață deosebit de lungă

Dacă autocolantul dumneavoastră trebuie să reziste unor solicitări speciale, modelul nostru premium este alegerea potrivită pentru dvs. Autocolantele din folie adezivă polimerică sunt potrivite în special pentru utilizare pe termen lung în exterior. Datorită calității și protecției UV ridicate, acestea sunt soluția perfectă pentru fiecare vehicul.


Întrebări frecvente – Dumneavoastră aveți întrebările, noi avem răspunsurile

Cum pot să am imprimat autocolantul meu?

Drumul către autocolantul vehiculului dvs. este foarte ușor. Ne puteți trimite toate datele necesare pentru tipărire prin intermediul magazinului nostru online. De îndată ce le-am primit, aprobarea tipăririi poate avea loc. Odată ce comanda dvs. de autocolant a fost confirmată și plătită, începem să tipărim autocolantul. Veți primi livrarea în termen de cinci până la șase zile lucrătoare (cu excepția sărbătorilor legale) după acceptarea comenzii. Pentru comenzi deosebit de urgente, oferim un serviciu expres și 24 de ore. Cu toate acestea, din motive legate de producție, imprimarea peste noapte nu este posibilă pentru toate tipurile de autocolante. Vă rugăm să ne contactați: împreună vom găsi cu siguranță o soluție pentru lucrarea dvs. de imprimare urgentă!

La ce trebuie să fiu atent când aplic autocolantul?

Atașați autocolantul vehiculului într-un loc de pe mașină care este absolut curat, fără grăsimi și uscat! Îndepărtați în prealabil ceara auto cu un îndepărtant din silicon! Când lipiți, pur și simplu îndepărtați folia de transfer impreună cu literele ! Acum puteți lipi cu atenție autocolantul pe mașină. Folosiți o racletă cu o margine moale din fetru!

Pot fi dezlipite autocolantele de pe vehicul?

Da! De îndată ce promoția a fost finalizată, autocolantul vehiculului poate fi îndepărtat ușor și simplu cu un uscător de păr. Dacă există reziduuri de adeziv, acestea pot fi îndepărtate cu un produs de îndepărtare a siliconului.

Pot să-mi proiectez singur autocolantele?

Da, este posibil! Dacă vă proiectați propriul autocolant, puteți să vă implementați sigla sau mesajul publicitar după cum doriți.

Aveți întrebări sau doriți sfaturi individuale? Ca profesioniști în tot ceea ce privește imprimarea de autocolante, suntem bucuroși să ne ocupăm de preocupările dvs. - prin e-mail, chat sau telefonic.