Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2
Stickere pentru pardoseală
Folie premium pentru pardoseală
cu tipărire digitală și tăiere de contur de primă clasă
Adecvate pentru utilizare în interior
cu laminat antialunecare
Durabilitate în interior
de la 3 la 6 luni, în funcție de solicitare
Comandați acum autocolantele dumneavoastră pentru pardoseală

Tipăriți autocolante pentru pardoseală – StickerPrinting

Autocolantele pentru pardoseală constituie o modalitate remarcabilă și eficientă de a face publicitate la Point-Of-Sale. Vă oferim autocolante pentru pardoseală tipărite, în multe variante, dimensiuni și forme. Tipăriți acum autocolantele dumneavoastră pentru pardoseală. Veți avea autocolante pentru pardoseală ce se pot utiliza pe mochete, pardoseli PVC, ceramice, din beton sau asfalt și pe multe alte tipuri. Indiferent dacă doriți autocolante pentru pardoseală rotunde, unghiulare, ovale sau de orice formă, noi vă vom îndeplini dorințele în cel mai scurt timp. Nu trebuie decât să folosiți calculatorul nostru sau să ne permiteți să vă consiliem.

Detalii despre autocolantele noastre pentru pardoseală

Detalii despre autocolantele noastre pentru pardoseală
Utilizare
Autocolante pentru orice tip de pardoseală: Mochete, pardoseli PVC, plăci ceramice, beton, asfalt sau pardoseli din săli de sport!
Adeziv
În funcție de utilizare, vă oferim materiale diferite: Folie cu ventuze, canal de aer, adeziv care poate fi dezlipit sau adeziv High-Tack pentru utilizare în exterior!
Suport
Dumneavoastră decideți dacă veți folosi un suport mare sau veți tipări piese individuale.
Formele autocolantelor
Dumneavoastră definiți forma autocolantelor: Rotunde, unghiulare sau de orice formă!
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire

Tipărirea autocolantelor pentru pardoseală – rotunde, unghiulare, ovale sau de orice formă

La noi puteți face autocolante pentru pardoseală de cele mai diverse forme. Indiferent dacă este vorba de autocolante rotunde, unghiulare sau ca formă liberă, vom produce autocolantele pentru pardoseală conform specificațiilor dumneavoastră! Doriți să tipăriți autocolante pentru pardoseală și aveți nevoie ca acestea să aibă o formă anume? Atunci nu trebuie decât să alegeți în configurator formă liber aleasă pentru tăiere. Producția este pentru aceste autocolante posibilă în aproape orice formă. Tipărirea se face indiferent de forma și modelul ales cu un procedeu modern de tipărire digitală Latex. Veți primi astfel autocolante pentru pardoseală în culori vii și cu o rezistență ridicată la raze UV și la zgârieturi. La fel ca cele rotunde sau unghiulare, autocolantele dumneavoastră pentru pardoseală cu formă liber aleasă vor fi tăiate exact la forma finală dorită, cu cutter-plottere moderne Zünd. Indiferent dacă doriți să tipăriți un singur exemplar sau un tiraj mare de 1 000 de autocolante pentru pardoseală, suntem partenerul dumneavoastră perfect, capabil și cu experiență în tipărire.

Cum sunt produse autocolantele mele pentru pardoseală?

Tipărim autocolantele pentru pardoseală cu sisteme digitale moderne de tipărire. Deținem în acest scop un parc de utilaje de 14 imprimate de format mare. Cea mai mare parte a autocolantelor pentru pardoseală le producem în procesul de tipărire Latex. Cernelurile Latex sunt complet pe bază de apă și nu conțin solvenți. După tipărirea autocolantelor pentru pardoseală, ele sunt prevăzute cu o laminare de protecție antialunecare. În funcție de utilizare (în interior sau în exterior), se pot folosi diferite tipuri de laminare și de folie. La final, autocolantelor pentru pardoseală li se dă forma dorită de dumneavoastră. Pentru acest scop avem trei utilaje de tăiat pentru formate mari de la firma Zünd. Veți avea astfel autocolantele pentru pardoseală perfecte, conform cerințelor și utilizării de care aveți nevoie.

Modalități de lipire – Adezivul potrivit pentru orice utilizare

Pentru autocolantele noastre pentru pardoseală puteți alege între utilizare în interior și utilizare în exterior. Pentru fiecare utilizare este necesară o anumită folie, cu adezivul aferent. Folia sau adezivul care ar trebui utilizate la autocolantele dumneavoastră pentru pardoseală depinde în primul rând de suprafață și de utilizarea dorită.

Adeziv care poate fi dezlipit
Autocolantele care se pot dezlipi sunt potrivite mai ales pentru utilizările limitate, pe termen scurt. Ele se vor putea dezlipi ușor și rapid, fără a lăsa urme, de pe suprafețele netede. Lipiți autocolantul pentru pardoseală unde doriți și pentru cât timp doriți. Dacă nu mai este nevoie de el, îl dezlipiți pur și simplu.
Etichete autoadezive foarte puternice (High Tack)
Autocolantele High-Tack se dezlipesc extrem de greu și sunt astfel foarte potrivite pentru pardoseli în zone exterioare, cu trafic intens. Ele se pot lipi de exemplu pe asfalt sau beton.
Folie cu ventuze – YUPOTako
Autocolantele YUPOTako se lipesc cu ajutorul unor ventuze minuscule de pe spatele foliei, pe aproape toate suprafețele netede. Ele nu se lipesc astfel cu adeziv ci cu mici ventuze. Autocolantele nu pot aluneca. Un mare avantaj al acestor autocolante speciale este că se pot reutiliza oricât de des doriți. La dezlipirea stickerului pentru pardoseală nu rămân nici resturi de adeziv.
Adeziv EasyDot care poate fi dezlipit
Pentru autocolantele de pardoseală care trebuie să se poată dezlipi, adezivul este aplicat punctual. Acest lucru face posibilă o lipire ușoară pe suprafețe netede. La lipirea unor autocolante mari nu se formează astfel bule de aer. Se lipesc pe suprafețe uscate și sunt potrivite doar pentru interior. Aceste autocolante sunt astfel foarte apreciate la târguri, pentru promoții, Point of Sale și în multe alte situații.

Cum se lipesc autocolantele pentru pardoseală?

În principiu lipirea autocolantelor pentru pardoseală este foarte simplă. De multe ori este suficient să lipiți autocolantul pentru pardoseală direct, fără alte mijloace auxiliare, pe suprafața dorită. Dacă doriți să lipiți autocolantul pentru pardoseală în exterior, de exemplu pe asfalt sau pe beton, vă recomandăm utilizarea unui föhn cu aer fierbinte. În interior puteți renunța la alte mijloace auxiliare. Aici e suficient să lipiți pur și simplu autocolantul și apoi să-l neteziți. Aveți și alte nelămuriri despre autocolantele pentru pardoseală? Atunci sunați-ne sau folosiți acest formular pentru solicitări de pe pagina noastră de internet.