Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2
Stickere din hârtie
Suprafață din hârtie
rentabilă și adecvată pentru orice instrument de scris
Adecvate pentru utilizare în interior
cu aderență bună
Ecologice
Material fără PVC
Comandați acum autocolantele dumneavoastră din hârtie

Tipăriți autocolante din hârtie – StickerPrinting

Autocolantele noastre din hârtie reprezintă o variantă rentabilă de autocolante, dacă doriți să le folosiți doar în interior. Ele se vor tipări cu cea mai modernă tehnologie de tipărire digitală, în calitate offset recunoscută. Autocolantele noastre din hârtie pot fi folosite în interior, cu dezlipire ușoară sau cu aderență sporită, cu suprafață lucioasă sau mată, rotunde, unghiulare sau de orice formă, în cele mai variate formate DIN sau de dimensiuni liber alese. Nu trebuie decât să folosiți configuratorul nostru online și să comandați de aici autocolantele dumneavoastră pe hârtie adezivă.

Detalii despre autocolantele noastre din hârtie

Detalii despre autocolantele noastre din hârtie
Tipărire digitală de înaltă calitate
Culori strălucitoare și luminoase în calitate similară tipăririi offset!
Formele autocolantelor
Dumneavoastră definiți forma autocolantelor: Rotunde, unghiulare sau de orice formă!
Tiraj
Dumneavoastră decideți dacă veți tipări un tiraj mare sau veți tipări piese individuale.
Suprafață
Puteți alege între o suprafață lucioasă sau una mată!
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire

Tipărire autocolante din hârtie rentabile

Autocolantele din hârtie reprezintă o variantă rentabilă pentru utilizări simple. Ele se utilizează de obicei pentru ambalaje, ca etichete de sticlă, etichete de sigiliu și închidere sau ca etichete cu coduri de bare. Etichetele din hârtie sunt prevăzute pentru utilizare în interior, nu sunt rezistente la apă sau raze UV. Avantajul hârtiei adezive este că nu se folosește PVC și ea este astfel foarte prietenoasă cu mediul înconjurător.

Deoarece hârtia se poate rupe, etichetele din hârtie sunt compatibile ca utilizarea ca etichete de sigiliu sau de închidere. Clientul nu trebuie decât să rupă eticheta și să desfacă ambalajul.

Autocolante din hârtie pe care se pot pune ștampile și care pe care se poate scrie

Stickerele din hârtie adezivă mată se pot scrie ușor, fără a fi nevoie de instrumente de scris speciale. Bineînțeles că în acest caz produsul nu trebuie cașerat sau lăcuit, ca finisare. Producem pentru dumneavoastră autocolante din hârtie, decupate individual sau sub formă de montaj, cu mai multe autocolante pe o coală.

Aveți posibilitatea de a alege și când vine vorba de forma autocolantului. Nu contează dacă acestea sunt pătrate, dreptunghiulare, rotunde, ovale sau cu formă liberă. Aici la StickerPrinting vă tipărim și vă ștanțăm autocolantele așa cum doriți. Nu trebuie decât să folosiți opțiunea aferentă în calculatorul online.

Tipărire autocolante – În formatul dorit sau în diferite formate standard

Autocolante dreptunghiulare Autocolante rotunde Autocolante unghiulare
DIN A3 210 x 210 mm 148 x 148 mm
DIN A4 150 x 150 mm 120 x 120 mm
DIN A5 100 x 100 mm 90 x 90 mm
DIN lungime 80 x 80 mm 60 x 60 mm
50 x 148 mm 50 x 50 mm 50 x 50 mm
55 x 85 mm 30 x 30 mm 20 x 20 mm

Autocolante din hârtie personalizate sau etichete din hârtie cu coduri de bare

Folosim tipărirea digitală laser pentru autocolantele din hârtie. Obținem astfel o calitate asemănătoare celei offset și surprindem prin durate de producție extrem de reduse. Avantajul tipăririi digitale constă în posibilitatea de a vă particulariza autocolantele. Fie că e vorba de texte, coduri de bare, coduri QR sau imagini, aproape orice fel de personalizare este posibilă. Puteți tipări foarte simplu un număr de serie consecutiv sau un termen de garanție pe etichetele dumneavoastră. Informațiile pentru particularizare se pot prelua de exemplu dintr-un fișier Excel. Suntem convinși că sistemele profesionale de tipărire digitală de astăzi sunt cele mai bune pentru tipărirea autocolantelor din hârtie adezivă și noi folosim tipărirea offset convențională doar în cazul tirajelor foarte mari sau a autocolantelor pentru utilizări deosebite. Nu v-ați convins încă? Atunci comandați o mostră gratuită de hârtie.


Întrebări frecvente – Dumneavoastră aveți întrebările, noi avem răspunsurile

Am limitări la formatele autocolantelor din hârtie?

Putem realiza autocolantele dumneavoastră din hârtie pe o dimensiune maximă a colii de 300 x 430 mm. Formatul final al autocolantului dumneavoastră din hârtie nu ar trebui să-l depășească pe acesta. Pentru autocolantele în format mai mare, vă rugăm să folosiți calculatorul pentru autocolante standard din folie.

Cu tipărirea digitală se pot tipări și culori speciale (Pantone, HKS)?

Din păcate nu. Culorile speciale se pot produce doar în tipărirea clasică offset sau prin serigrafie. Pentru aceste cerințe speciale, vă rugăm să folosiți formularul nostru de solicitare și vă vom face apoi o ofertă conform specificațiilor.

Pot să tipăresc autocolante de hârtie și în forme deosebite?

Sigur că da! La noi vă puteți tipări autocolantele conform specificațiilor dumneavoastră. În calculator veți găsi posibilitățile din care puteți alege. Pentru forma specială selectați de la forma de ștanțare opțiunea „formă de ștanțare liberă”.