Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2

Autocolante pentru suprafete plane

Autocolante pentru suprafete plane
 • pentru utilizare permanentă
 • în interior și în aer liber
 • Timp de funcționare de la 4 la 7 ani
calculează acum

Autocolante pentru vitrine

Autocolante pentru vitrine
 • Filme de protecție pentru ferestre și protecție a vieții private
 • înăuntru și afară
 • diferite materiale
calculează acum

Autocolante pentru pereţi

Autocolante pentru pereţi
 • Folii de perete și fațadă
 • înăuntru și afară
 • utilizare pe termen scurt spre mediu
calculează acum

Autocolante pentru auto

Autocolante pentru auto
 • Reclame de vehicule
 • Folii adezive pentru ambalarea completă a mașinii
 • Litere adezive sau folie magnetică
calculează acum

Autocolante pentru podea

Autocolante pentru podea
 • Film adeziv pentru publicitate pe podea
 • pentru uz interior și exterior
 • diferite materiale
calculează acum

Autocolante electrostatic

Autocolante electrostatic
 • pentru utilizare multiplă
 • utilizarea pe termen scurt
 • Demontabil fără a lăsa reziduuri
 • diferite materiale și tipuri posibile
calculează acum

Autocolant pentru interior și exterior, pe termen scurt și pe termen lung

Căutați o idee publicitară puternică sau doriți să folosiți cât mai bine vitrina pentru marketing? Poate că vrei doar să „înfrumusețezi” casa ta și să o protejezi de aspectele nedorite? Oferim soluții adecvate pentru toate aceste dorințe și suntem specialistul dvs. în filme adezive de înaltă calitate în aproape orice design.

Comandați online - cu ușurință și cu doar câteva clicuri! Livrăm - rapid și de o calitate excelentă! Comandați acum filmele adezive în magazinul nostru și faceți-le tipărite conform ideilor dumneavoastră.

Gama noastră oferă o selecție largă de diferite formate și materiale. Tipărim filme adezive în funcție de dorințele dvs. și pentru aproape orice domeniu de aplicare. Oferta noastră include soluții pentru protecția confidențialității, publicitate și decorare - atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior. Indiferent dacă este tipărit, perforat sau tăiat în formă: Cu gama noastră de filme adezive, fiecare idee poate fi realizată!

Și dvs. puteți beneficia de această soluție ieftină și rapidă pentru decorare sau publicitate! Fie adeziv permanent, reciclabil, pentru pereți, podele, uși, ferestre sau autovehicul: veți găsi produsul potrivit pentru fiecare cerință în magazinul nostru.


Întrebări frecvente - avem răspunsurile

Cum pot folosi folie autoadezivă pentru publicitatea mea?

Adezivele de protecție a ferestrelor și a confidențialității pentru utilizare în interior și exterior sunt o soluție excelentă pentru publicitatea pe termen scurt și mediu. Există un motiv de film potrivit pentru fiecare gust și scop. La cerere, inclusiv protecție a confidențialității! Filmele de confidențialitate pentru ferestre, uși de sticlă și alte suprafețe de sticlă sunt o soluție simplă și rapidă pentru mai multă confidențialitate. De asemenea, sporesc securitatea, de exemplu, împiedicând rezidenții și clienții să alerge accidental într-o ușă de sticlă. Magazinul nostru oferă o gamă largă de filme - de la mat sau lucios la transparent. Pur și simplu configurați ceea ce aveți nevoie și creați-vă elementul decorativ perfect! Filmele noastre de calitate nu numai că asigură o impresie de înaltă calitate și optic de primă clasă, dar au și scoruri cu o calitate foarte bună a procesării.

Oferiți și autocolante pentru pereți?

Fațadele și foliile de perete fac parte din gama noastră pentru interior și exterior. Puteți alege între diferite modele și materiale. Utilizările posibile sunt diverse. Filmul decorativ asigură o schimbare simplă de peisaj și un aspect nou și proaspăt. Lăsați-vă imaginația să se elibereze și înfrumusețați-vă casa rapid și ușor, fără vopsea și perie! Utilizatorii comerciali beneficiază din ce în ce mai mult de acest lucru atunci când proiectează pereți în birouri, magazine și săli de practică.

Pot comanda autocolante pentru mobilă de la StickerPrinting?

Procesele noastre moderne de imprimare permit, de asemenea, folii autoadezive pentru mobilier. Sunt disponibile cu adeziv permanent pentru utilizare permanentă în interior și exterior. Perioada de valabilitate este de patru până la șapte ani. Foliile adezive pentru mobilier pot fi comandate și într-o versiune reutilizabilă. Acestea pot fi îndepărtate fără a lăsa reziduuri și pot fi utilizate de mai multe ori. Există diverse materiale din care puteți alege. De asemenea, este posibilă o tăiere a conturului și oferă o gamă largă de opțiuni de design.

Oferiți și folie adezivă pentru mașini?

Da, suntem partenerul tău dacă vrei să dai un aspect nou mașinii tale! Foliile noastre colorate pentru ambalarea completă a vehiculului arată cu adevărat vehiculul dumneavoastră. Cu filmele auto, vă puteți proteja și vopseaua în zone deosebit de stresate. Magazinul nostru vă oferă toate acestea și multe altele, cu gama sa largă de filme adezive pentru mașini de o calitate excelentă.

Ce posibilități oferă autocolantele pentru publicitatea vehiculelor?

Folosiți vehiculul dvs. ca spațiu publicitar mobil! Foliile noastre sunt perfecte pentru ambalare completă sau pentru accente individuale. Folia noastră magnetică detașabilă pentru autovehicule este deosebit de ușor de utilizat și flexibilă. Această opțiune de publicitate ieftină devine din ce în ce mai populară din motive întemeiate și este, de asemenea, ideală pentru campaniile de publicitate pe termen scurt sau pentru promovarea evenimentelor. Creați-vă autocolantul de protecție în configuratorul nostru în funcție de dorințele dvs., cu fontul, formatul, culorile și dimensiunea la alegere! Autocolantele cu propriile motive nu sunt, de asemenea, o problemă. Vă oferim suprafața potrivită care vă scoate în evidență dorințele de design în cel mai bun mod posibil.

Foliile autoadezive sunt potrivite și pentru podele?

Da, foliile de podea sunt un mediu publicitar excelent pentru utilizare în interior și exterior. Folosesc podeaua ca un spațiu publicitar eficient, dar adesea neutilizat. Din ce în ce mai multe companii descoperă acest mare potențial și folosesc autocolante de podea în scopuri de publicitate și marketing. Acest lucru facilitează promovarea produselor și serviciilor. După încheierea promoției, autocolantele pot fi îndepărtate cu ușurință. Oferim filme de podea de calitate la un preț corect și ne bazăm în totalitate pe materiale și adezivi de înaltă calitate. Stratul antiderapant al autocolantelor noastre pentru podea asigură o menținere sigură și protejează, de asemenea, subiectul de intemperii și de lumina UV. Varianta model TEXwalk este potrivită în special pentru covoare, pardoseli din lemn și PVC. STARwalk este specialist în pardoseli din marmură și piatră. În gama noastră veți găsi, de asemenea, autocolante asfaltice antialunecare și rezistente la abraziune.

Pot înlocui perdelele cu folii?

Perdelele nu sunt tocmai la modă. Mulți oameni consideră că lungimile țesăturii sunt vechi, dar totuși nu vor să se descurce fără un ecran de confidențialitate. O alternativă care lasă să intre multă lumină și oferă totuși intimitate sunt filmele adezive pentru ferestre. Acestea protejează împotriva aspectelor nedorite și în același timp arată moderne. În plus, pot fi adaptate cu precizie oricărei dimensiuni de ferestre sau uși. Alegerea designului depinde în totalitate de dvs. Dacă preferințele dvs. se schimbă în timp, puteți oferi întotdeauna ferestrelor un aspect nou.