Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2

Litere adezive premium

Litere adezive premium
 • Filme din seria ORACAL 751
 • Durabilitate pe termen lung în aer liber (până la 7 ani)
 • 117 culori lucioase
calculează acum

Litere adezive standard

Litere adezive standard
 • Filme din seria ORACAL 651
 • Utilizare pe termen scurt și mediu (până la 4 ani)
 • 115 culori mate sau lucioase
calculează acum

Decor din sticlă (Sticlă mată)

Decor din sticlă (Sticlă mată)
 • diverse folii decorative
 • ORACAL 8510 - argint și aur
 • ORACAL 8710 - Finisaj satinat
 • ORACAL 8810 - sticlă congelată
calculează acum

Litere adezive multicolore

Litere adezive multicolore
 • tipărit pe seria ORACAL 751
 • rezistente la intemperii și UV
 • îndepărtat și furnizat cu film de transfer
calculează acum

Litere adezive metalice

Litere adezive metalice
 • Filme din seria ORACAL 651
 • Utilizare pe termen scurt și mediu (până la 4 ani)
 • folie de aur și argint
calculează acum

Folie neon fluorescentă

Folie neon fluorescentă
 • Filme din seria ORACAL 7510
 • cu efect de lumină la lumina zilei
 • pentru aplicații pe termen scurt
 • 7 glänzende Farben
calculează acum

Litere adezive pentru sigle și etichete

Literele adezive sunt o formă de inscripționare deosebit de ieftină, eficientă și în același timp atrăgătoare din punct de vedere vizual. De asemenea, literele adezive colorate se dovedesc a fi robuste și durabile în utilizare. Acest lucru este asigurat de filme de înaltă calitate, care stau la baza inscripțiilor noastre adezive. Din acestea am decupat scrisori de sine stătătoare pentru utilizare în interior și exterior, cu ajutorul plotterelor de tăiere precise.

Configurarea online a autocolantelor noastre pentru folie este simplă și ușor de utilizat. Alegeți dintre numeroase culori și fonturi și creați un aspect distinctiv pentru publicitate, marketing și etichetare! Asistentul nostru digital vă va ghida în siguranță la destinație și se va asigura că designul dorit al inscripției corespunde ideilor dvs. Scrisorile noastre adezive individuale fără fundal sunt livrate gata de asamblare și pot fi utilizate imediat.

Doriți să vă faceți singur o idee despre designul și calitatea filmelor noastre? Apoi comandați pur și simplu mostrele noastre tipărite, pe care vă vom oferi cu plăcere gratuit!


Întrebări frecvente - avem răspunsurile

Ce este un plotter și cum sunt create literele adezive?

Autocolante care sunt produse folosind un plotter de tăiere sunt cunoscute sub numele de parcele de folie. Plotterele sunt dispozitive care taie literele autoadezive dintr-o foaie de film cu un tăietor controlat de computer. Acestea sunt folii adezive colorate sau folii adezive cu efect precum argintiu, auriu, crom sau variante de hologramă. După ce inscripția adezivă a fost tăiată, aceasta este decupată, care este, de asemenea, cunoscută sub numele de plivire. Filmul în exces este îndepărtat în acest proces. Deoarece filmele adezive sunt de obicei colorate, culoarea de pe partea adezivă și cea neadezivă este aceeași. Prin urmare, parcele de folie pot fi create și în oglindă. De exemplu, literele pot fi lipite pe un geam de sticlă din interior și duc la o inscripționare corectă din exterior. Literele terminate primesc un film de transfer. De exemplu, combinațiile de litere pot fi lipite într-o singură bucată.

Ce-mi pot imagina sub un autocolant fără fundal?

Parcele din folie nu sunt tipărite sau tipărite în mod tradițional. Plotterul de tăiere asigură tăierea exactă a contururilor fără zone neimprimate și albe care sunt tăiate. Rezultatul este întotdeauna motivul real al literelor fără fundal într-o tăietură exactă.

Cum îmi pot proiecta în mod individual literele adezive?

Cu configuratorul online de la StickerPrinting, orice inscripție adezivă dorită poate fi proiectată cu ușurință online. Puteți alege dintre numeroase culori, fonturi și tipuri de film. Asistentul digital vă ajută să alegeți dintre mai mult de o sută de variante de film și vă ghidează în siguranță prin procesul de comandă. Inscripția este apoi tăiată de noi în funcție de cerințele și specificațiile dvs. de proiectare.

Cum sunt lipite literele adezive?

Pot fi atașate cu ușurință. Literele au un adeziv pe partea inferioară care asigură menținerea lor în siguranță la locul de utilizare. O hârtie de protecție protejează scrierea pe folie în timpul transportului și previne lipirea prematură. Pentru a fixa scrisul la locul său, tot ce trebuie să faceți este să scoateți hârtia de protecție și să lipiți motivul în locația dorită. Lipirea umedă face ca totul să fie și mai ușor și ușurează alinierea precisă a literelor. Dacă parcela foliei este poziționată corect, tot ce trebuie să faceți este să folosiți o racletă de plastic (cu inserție de pâslă) pentru a șterge amestecul apă-săpun (două picături mici de detergent pe litru de apă). Bulele de aer pot fi îndepărtate înțepându-le cu un ac și mângâindu-le cu vârful degetului.

Unde pot fi folosite folii transparente?

Scrierea adezivă oferă multe utilizări posibile. Sunt potrivite, de exemplu, pentru etichetarea afișelor magazinelor, pentru semne și ca autocolante pentru notebook-uri sau adrese. De asemenea, fac o treabă bună ca autocolante de domeniu, ca inscripții pe ușă sau pe semne de sonerie, plăci de lift și cutii poștale. Fonturile din folie își arată întotdeauna punctele forte atunci când vine vorba de informații necomplicate și identificare clară.