Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2
Colilor cu stickere
Tipărire digitală de înaltă calitate pe folie premium
tipărire digitală 4/0 color incl. tăiere de contur
Potrivite pentru interior sau exterior
rezistente la apă și raze UV
Durabilitate în exterior
până la 4 ani
Comandați acum coli cu stickere

Tipărirea colilor cu stickere – StickerPrinting

Colile cu stickere (denumite și foi cu stickere sau coli de autocolante) reprezintă o colecție de mai multe autocolante identice sau diferite, pe o coală cu stickere definită. Ele se pot realiza, ca exemplu, în formatul DIN A5, DIN A4 sau în orice format doriți. Autocolantele se pot dezlipi pe rând de pe coala cu stickere și se pot lipi în locul dorit. Suprafața neutilizată se poate folosi în acest caz pentru a crea un design care iese în evidență. Producem coli cu stickere începând cu 1 exemplar și până la un tiraj mare de mii de coli. Dacă doriți, putem prelua noi și proiectarea și montajul colilor cu stickere.

Detalii despre colile noastre cu stickere

Detalii despre colile noastre cu stickere
Tipărire digitală de înaltă calitate
Culori strălucitoare și luminoase datorită cernelii Latex ecologice!
Formate liber alese pentru coli cu stickere
Dumneavoastră hotărâți formatul colilor dumneavoastră cu stickere!
Realizare
Selecție liberă a stickerelor de pe o coală. Stickere mari și mici, diverse motive, orice este posibil!
Tiraj
Dumneavoastră decideți dacă veți tipări piese individuale sau un triaj mare!
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire

Care sunt formatele pe care le pot alege la colile cu stickere?

Puteți alege dintre formate obișnuite DIN, cum ar fi DIN A5, DIN A4 sau DIN A3 sau puteți utiliza orice formă vă permite imaginația pentru colile dumneavoastră cu stickere. Vă rugăm însă să țineți cont că avem nevoie de o dimensiune minimă de 210 x 105 mm (DIN A5). Autocolantele dumneavoastră individuale de pe colile cu stickere ar trebui să aibă cel puțin dimensiunile 10 x 10 mm. În ceea ce privește modelul colilor cu stickere în schimb, puteți lăsa imaginația liberă. Creativității dumneavoastră nu-i se vor pune limite.

Ar trebui să optez pentru o laminare de protecție suplimentară a colilor cu stickere?

Noi tipărim toate autocolantele folosind un proces de tipărire digitală, cu cerneluri Latex ecologice. Aceste autocolante se pot folosi și în exterior fără laminare de protecție. Mulțumită culorii rezistente la raze UV și suprafeței rezistente la zgârieturi, vă puteți bucura de autocolantele dumneavoastră timp îndelungat. Dacă aveți nevoie de autocolante care vor fi supuse unei solicitări mecanice ridicate sau unor intemperii semnificative (de exemplu autocolantele de pe autovehicule), vă recomandăm să optați pentru o laminare de protecție suplimentară la tipărirea autocolantelor.

Există o comandă minimă la producția de coli cu stickere?

Noi realizăm colile cu stickere folosind un proces modern de tipărire digitală și din acest motiv putem să realizăm și cantități mai mici, de la un exemplar în sus, la un preț bun. Dumneavoastră aveți astfel posibilitatea de a alege să tipăriți un autocolant sau sute de coli. Cu cât mai mare este tirajul total, cu atât mai bun va fi prețul per coală cu stickere.

Îmi oferiți asistență la realizarea colilor cu stickere?

Sigur că da! Putem prelua cu plăcere realizarea layout-ului și montajului pentru colile dumneavoastră cu stickere. Alegeți în acest scop din calculator la secțiunea Verificare date opțiunea „Montaj”, trimiteți-ne fișierele individuale împreună cu comanda și vom prelua proiectarea colilor dumneavoastră cu stickere.

Pot să tipăresc coli cu stickere și cu serviciul Express?

De regulă, livrăm autocolantele de luni până vineri (cu excepția zilelor de sărbătoare) în decurs de 5 până la 6 zile. E prea mult pentru dumneavoastră? Atunci selectați serviciul expres cu un timp de livrare de 3 până la 4 zile. Tot e prea târziu? Atunci vom tipări peste noapte, adică în decurs de 24 de ore. Totuși, nu orice tiraj de coli cu stickere se pot realiza așa rapid. Dacă aveți solicitări urgente, sunați-ne. Discutăm împreună despre cât de repede pot ajunge la dumneavoastră colile cu autocolante.

Cât durează producția? Trebuie ținut cont de ceva aici?

Nu începem producția înainte de a avea toate detaliile pentru clarificarea comenzii. Asta înseamnă că datele și comanda dumneavoastră au sosit la noi, iar noi verificăm datele în funcție de opțiunile care au fost selectate. La verificare profesională a datelor, veți primi de pildă înainte de producție încă un fișier pentru Bun de Tipar. Doar după ce dumneavoastră confirmați că acest fișier este corect, vom începe să tipărim colile dumneavoastră cu stickere. După finalizare, colile cu autocolante vor fi ambalate în siguranță. Veți primi un e-mail cu un număr pentru urmărirea expediției.