Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2
Literele adezive
Varietate mare pentru selectarea culorilor foliilor de decupare, din seria 751 de la Orafol
puteți alege din peste 100 de folii adezive diferite
Realizați logouri, fonturi, cifre și litere conform cerințelor dumneavoastră
gata ștanțate sau prevăzute cu bandă pentru transfer
Ideale pentru inscripționarea mașinilor sau a vitrinelor
potrivite pentru interior sau exterior
Comandați acum literele dumneavoastră adezive

Literele adezive - soluția inteligentă pentru publicitate și marketing

Inscripționarea pe folie este o idee de marketing simplă, eficientă și în același timp rentabilă. Ele sunt excelente pentru inscripționarea mașinilor, a vitrinelor de magazin, ca panouri indicatoare, decorațiuni pentru sticlă, etichete de caiete sau pentru multe alte utilizări. Sloganele comerciale inspirate se realizează cu o folie din care un plotter definește litere individuale, decoruri sau modele. Astfel, literele se vor potrivi perfect pe suprafața de lipire. Rezistentele decupaje de folie se pot folosi atât în interior cât și în exterior și dețin o forță aderentă ridicată. Folia rezistentă la intemperii și robustă ține piept vremii și vântului.

Literele noastre adezive în detaliu

Infografik Folienplots
Culoare folie
Selectați culoarea dorită a foliei din peste 120 de nuanțe.
Rezistență
Folia de calitate ridicată pe care o utilizăm, din seria 751 de la Oracal are o durabilitate de 7 ani în exterior.
Decupare
Decupajele de folie se decupează pe baza specificațiilor dumneavoastră. Este posibil să vă definiți liber forma decupajelor din folie.
Lipire
Lipire permanentă pentru utilizare îndelungată în exterior.
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire

Autocolante cu inscripționare și posibilitățile de utilizare

Decupajele de folie care sunt decupate din folie exact conform specificațiilor de la client sunt potrivite pentru multe utilizări. Ele constituie accesorii grozave pentru înfrumusețarea unui anumit obiect. Prin individualitate și multitudinea de posibilități de design, modurile de a le utiliza sunt aproape nelimitate.

Literele adezive și autocolantele dau posibilitatea de a crea fonturi și logouri individuale. Folia adezivă de înaltă calitate cu litere adezive este folosită cu plăcere mai ales în publicitate. Ca suport pentru aceasta se pot folosi diferite suprafețe. Și panourile se pot realiza astfel foarte simplu, cu orice inscripție dorită. Un panou publicitar cu litere adezive reprezintă o soluție eficientă și rentabilă pentru a vă prezenta compania în exterior.

Tocmai vitrinele constituie un loc de utilizare ideal pentru litere adezive, acestea devenind astfel un suport pentru publicitate și informare. Cu literele adezive, se poate afișa orarul sau se poate prezenta publicitate pentru articole de sezon ori promoții speciale. Aplicarea se face simplu, în câteva mișcări. După finalizarea promoției, materialele imprimate se pot scoate din nou, foarte simplu. Chiar și literele care s-au deteriorat se pot înlocui fără probleme.

Inscripțiile adezive - publicitatea ideală pentru autovehicule

Autovehiculele se pot de asemenea utiliza pentru publicitate. Autocolantele de pe mașini nu oferă doar reclame, dar cu ele se pot prezenta și adrese, devize, sloganuri, nume de asociații sau cluburi. Mașinile de firmă dar și cele private constituie suporturi perfecte pentru publicitate. O înfoliere profesională și generoasă cu contrastele se face imediat remarcată pe stradă și reprezintă o investiție eficientă. Elemente atrăgătoare grozave sunt motive pentru aripile laterale sau pentru portbagajul unei mașini.

Chiar și pentru companii mari de logistică, autocolantele constituie o manieră bună pentru inscripționarea și alocarea clară a camioanelor și a remorcilor, și chiar și pentru caroserii amovibile. Logoul și culoarea asigură un aspect uniform. În această manieră, se pot planifica de asemenea și rutele în transportul de bunuri pe distanțe mari pentru săptămâna următoare sau pentru ziua următoare, în cazul transportului pe distanțe scurte. În funcție de cum este marcat vehiculul, se alocă o anumită rută pentru camionul potrivit și marfa este astfel pregătită și alocată în avans.

Așa funcționează

Literele adezive sunt disponibile în orice font disponibil. Ele sunt decupate ca autocolante dintr-o singură folie. Acest proces asigură contururi drepte și exacte. Pe partea inferioară folia are adeziv și va adera astfel la suprafață când va fi utilizată ulterior. O hârtie de protecție asigură protecția necesară și previne lipirea literelor în timpul transportului. Această hârtie se poate scoate ușor, la montarea literelor. După ce se îndepărtează hârtia de protecție, litera adezivă ar trebui poziționată exact în locul corect. Dacă poziționarea nu iese din prima, autocolantul se mai poate dezlipi o dată. Nu ar trebui să faceți asta însă prea des deoarece se poate pierde din puterea de lipire. În plus, literele cu adeziv se pot rupe dacă au fost prinse deja cu prea multă forță.

Configurați online autocolantele pe decupaje de folie, foarte simplu

Doriți să dați un nou look companiei dumneavoastră sau să ieșiți din anonimat cu inscripții vii pe mașini? Cu StickerPrinting puteți să vă proiectați și să comandați online autocolantele potrivite foarte simplu. Chiar și tirajele mai mari sunt ușor de realizat. Asistentul online vă ajută în selectarea tuturor detaliilor și vă ajută să adaptați designul perfect individual. Rezultatul va avea caracteristici excelente, produsul va fi ușor de curățat, rezistent la raze UV și nu va face bule nici la oscilații foarte mari de temperatură.

Cu asistentul digital puteți realiza eficient mai mult decât proiecte comerciale. El vă ajută și la realizarea de inscripționări cu autocolante și litere adezive pentru orice suprafață și dacă pregătiți o nuntă, aveți un club sau alte activități personale.

Sfaturi pentru o aplicare fără stres

Înainte de lipirea literelor trebuie să curățați suprafața cu grijă. Literele vor adera astfel mai ușor și acest lucru va avea un efect pozitiv și asupra duratei lor de viață. Pentru corectarea literelor pe suprafață, aceasta și literele însele se pot pulveriza cu o soluție de detergent. Soluția va trebui apoi distribuită cu foarte mare atenție.

Așa se realizează inscripțiile cu folie pe vitrine

Pentru a vedea care este efectul autocolantelor dumneavoastră pe vitrine, puteți scrie textul în dimensiunea dorită pe o foaie de hârtie, ca text. Așezați-l în locul prevăzut. Acum trebuie să verificați dacă acesta se citește cu ușurință, de exemplu dacă cineva trece cu mașina pe lângă el. Și pietonii ar trebui să poată înțelege și citi cele mai importante informații trecând pe lângă amplasamentul respectiv. La comandă aveți în vedere dacă doriți să montați autocolantele pe vitrina dumneavoastră în interior. În această situație veți avea nevoie ca inscripționarea să se facă în oglindă.

Pentru inscripționarea cu folie pe autovehicule, trebuie să aveți grijă să alegeți o culoare clar diferită de cea a autovehiculului. Cu cât mai mare este acest contrast, cu atât mai bine se va evidenția inscripția. Cel mai bine lizibile sunt fonturile drepte cu serife. Mai bine vă abțineți de la fonturile cu onduleuri, scrise de mână.