Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2
Stickere transparente
Tipărire digitală pe folie premium
incl. tipărire cu alb parțială sau pe întreaga suprafață
Potrivite pentru interior sau exterior
rezistență la raze UV și condiții atmosferice
Durabilitate în exterior
până la 4 ani
Comandați acum autocolantele dumneavoastră transparente

Tipăriți autocolante transparente – StickerPrinting

Autocolantele pe folie transparentă sunt ideale pentru inscripționarea ferestrelor, ca etichete pentru sticle sau pentru produse sau pur și simplu ca stickere foarte deosebite. Noi tipărim autocolantele transparente pe o folie transparentă durabilă și rezistentă la condiții atmosferice, folosind un proces modern de tipărire digitală. Puteți alege între autocolante care se dezlipesc sau lipire permanentă. Puteți folosi astfel aceste autocolante în mod ideal pentru acțiuni publicitare pe termen scurt și mediu.

Detalii despre autocolantele noastre pe folie

Detalii despre autocolantele noastre pe folie
Tipărire digitală de înaltă calitate
Culori strălucitoare și luminoase datorită cernelii Latex ecologice!
Folie premium PVC
Folie PVC de calitate ridicată de la producătorul ORAFOL!
Formele la alegere pentru autocolante
Dumneavoastră definiți forma autocolantelor: Rotunde, unghiulare sau de orice formă!
Suport
Dumneavoastră decideți dacă veți tipări piese individuale sau un triaj mare!
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire

Tipărire autocolante transparente

În ciuda vântului și vremii, autocolantele noastre transparente rezistă. Ele sunt potrivite pentru utilizare pe termen mediu și lung în exterior. Pentru o durată lungă de utilizare, sau dacă solicitarea mecanică este mare, vă recomandăm la configurare să optați pentru o laminare de protecție. La noi găsiți autocolante transparente ca autocolante standard sau în oglindă, pentru lipire în spatele sticlei.

Tipăriți autocolante transparente în diferite modele

Noi tipărim și tăiem autocolantele dumneavoastră așa cum vi le doriți. Nu contează dacă forma este pătrată, dreptunghiulară, rotundă, ovală sau chiar liber aleasă. De obicei, dumneavoastră hotărâți formatul și decuparea la o utilizare ulterioară.

La autocolantele noastre transparente puteți alege diferite modalități de lipire. Vă oferim autocolantele în variantă cu lipire permanentă sau cu dezlipire. Puterea de lipire de care au nevoie autocolantele dumneavoastră depinde în primul rând de suprafața pe care vor fi lipite. Trebuie de asemenea să vă gândiți pentru cât timp vor rămâne autocolantele dumneavoastră lipite. Știți dacă ele trebui să rămână lipite pentru un timp îndelungat sau dacă trebuie îndepărtate după un timp mai scurt?

Tipărire autocolante – În formatul dorit sau în diferite formate standard

Autocolante dreptunghiulare Autocolante rotunde Autocolante unghiulare
DIN A3 210 x 210 mm 148 x 148 mm
DIN A4 150 x 150 mm 120 x 120 mm
DIN A5 100 x 100 mm 90 x 90 mm
DIN lungime 80 x 80 mm 60 x 60 mm
50 x 148 mm 50 x 50 mm 50 x 50 mm
55 x 85 mm 30 x 30 mm 20 x 20 mm

De ce este așa de importantă opțiunea de alb la autocolantele adezive?

La tipărirea digitală, tipărirea cu 4 culori este transparentă, adică tipărirea cu culoare nu acoperă fundalul. Dacă doriți să lipiți autocolantele dumneavoastră transparente pe suprafețe închise la culoare sau colorate, este posibilă modificarea culorilor sau chiar ca acestea să nu mai fie vizibile. Soluția la această problemă este tipărirea cu alb. Cu această opțiune se va tipări un strat de alb de acoperire sub sau peste motiv, astfel încât fundalul să fie acoperit și culorile să rămână vizibile și pe suprafețe închise la culoare sau transparente.


Întrebări frecvente – Dumneavoastră aveți întrebările, noi avem răspunsurile

Cât rezistă autocolantele transparente în exterior?

Autocolantele noastre sunt robuste și rezistente la raze UV. Pentru a evita decolorarea la soare, vă recomandăm o laminare de protecție. Calitatea ridicată a foliei PVC transparente asigură o durabilitate crescută și face astfel posibilă o utilizare pe termen mediu și lung a autocolantelor dumneavoastră pe suprafețe netede. Autocolantele sunt rezistente la condiții atmosferice și potrivite pentru utilizare în interior și în exterior.

Culorile de pe folia transparentă oferă acoperire?

La noi aveți mai multe posibilități în alegerea opțiunilor de tipărire. De regulă, noi tipărim autocolantele transparente digital, cu 4 culori, în modelul 4/0. Aici culorile de tipărire sunt transparente (nu oferă acoperire), iar culorile deschise nu mai sunt vizibile pe suprafețe închise la culoare, colorate. Cu tipărirea opțională 5/0 suprafețele colorate sunt acoperite și respectiv au ca fundal un strat alb de acoperire. Veți obține astfel culori cu acoperire și luminoase chiar și pe fundaluri închise la culoare.

Pot să tipăresc autocolante transparente și cu serviciul Express?

Noi expediem autocolantele noastre de regulă de luni până vineri în decurs de 5 până la 6 zile. Dacă aveți nevoie de ele mai rapid, selectați serviciul Express, cu livrare în 3 până la 4 zile. Dacă nici asta nu este suficient, atunci vă tipărim și vă trimitem autocolantele transparente în serviciul 24 de ore. Este important în acest caz ca noi să primim Bun de Tipar și să avem comanda clară până în ora 12, și veți primi astfel autocolantele dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Dacă aveți nevoie de cantități mai mari, putem face și livrări parțiale pentru comanda dumneavoastră, stabilind bineînțeles acest lucru împreună cu dumneavoastră în avans.