Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2
Stickere YUPOTako
Fără adeziv
aderență cu ventuze
Reutilizabilă
lavabilă și utilizabilă iar și iar
Ecologică
Folie din polipropilenă, fără PVC
Comandați acum autocolantele YUPOTako

Tipăriți autocolante YUPOTako – StickerPrinting

Autocolantele noastre din folie YUPOTako se lipesc prin ventuzele minuscule de pe verso. Mulțumită acestora, autocolantele aderă la suprafețe lucioase și se pot îndepărta fără a lăsa niciun fel de resturi. Materialul este polipropilenă și nu conține prin urmare PVC, fiind astfel deosebit de prietenos cu mediul înconjurător. Aceste autocolante autoadezive se pot folosi ori de câte ori doriți. Dacă și-au pierdut aderența, nu trebuie decât să le spălați cu apă sau să le umeziți și ele vor avea din nou forța completă de prindere. Cu acest mod de prindere, autocolantele YUPOTako se pot aplica extrem de ușor, fără bule. Vă puteți realiza la noi propriile autocolante cu ventuze, în orice formă doriți: Vom tipări digital motivul dumneavoastră, la o calitate precisă, cu cerneală de calitate, iar forma o alegeți dumneavoastră. Vă putem oferi atât forme rotunde cât și unghiulare, dar și un contur individual, conform specificațiilor dumneavoastră.

Informații detaliate despre folia YUPOTako fără adeziv

Infografik Folienaufkleber
Tipărire digitală de înaltă calitate
Culori strălucitoare și luminoase datorită cernelii UV ecologice!
Forme de autocolante
Dumneavoastră hotărâți forma autocolantelor: rotunde, unghiulare sau de orice formă!
Tipuri
Sunt disponibile atât cele pe folie albă cu ventuze cât și pe folie transparentă!
Tiraj
Dumneavoastră decideți dacă veți folosi un număr mare sau veți tipări piese individuale.
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire

Pentru ce sunt potrivite autocolantele YUPOTako?

Dacă doriți să aplicați autocolante ușor de utilizat pe o suprafață netedă, cum ar fi sticla sau plasticul, atunci autocolantele YUPOTako sunt ceea ce vă trebuie. Aceste etichete sunt așa îndrăgite pentru aplicarea ușoară, îndepărtarea fără resturi și posibilitatea de a le reutiliza. Fie că e vorba de reclame, decorațiuni pentru ferestre sau promoții: Această folie aderentă fără lipici vă aduce culoare acolo unde aveți nevoie de ea.

YUPOTako se lipește iar și iar

Dacă autocolantele dumneavoastră cu ventuze se murdăresc sau își pierd din forța de prindere, nu e nicio problemă! Minusculele ventuze se pot spăla pur și simplu cu apă și vor avea aceeași aderență ca în prima zi, după ce se usucă. Aceste autocolante vor deveni adevărați artiști ai trăiniciei și se potrivesc perfect pentru promoții recurente sau pentru cei cărora le plac experimentele și doresc să mai încerce și ceva nou.

Tipărire autocolante cu ventuze – În formatul dorit sau în diferite formate standard

Autocolante dreptunghiulare Autocolante rotunde Autocolante unghiulare
DIN A3 210 x 210 mm 148 x 148 mm
DIN A4 150 x 150 mm 120 x 120 mm
DIN A5 100 x 100 mm 90 x 90 mm
DIN lungime 80 x 80 mm 60 x 60 mm
50 x 148 mm 50 x 50 mm 50 x 50 mm
55 x 85 mm 30 x 30 mm 20 x 20 mm

Cum funcționează mai exact autocolantele cu folie YUPOTako?

Ventuzele minuscule de pe partea aderentă a autocolantelor YUPOTako s-au inventat prin similaritate cu ventuzele caracatițelor. Datorită numărului mare de ventuze de pe o suprafață mică, ele au o forță de prindere inimaginabilă, în ciuda dimensiunilor reduse. Față de adezivi, această tehnologie de prindere constituie un avantaj și pentru că nu se formează bule la utilizarea ei. Montarea pe suprafețe netede este astfel o joacă de copii.