Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2
Stickere magnetice
Folie magnetică de calitate ridicată
cu grosimile 300 µm și 900 µm
optimă pentru suprafețe metalice
de exemplu pentru autovehicule, uși sau aparatură
Durabilitate în exterior
până la 5 ani
Comandați acum autocolante magnetice

Tipăriți autocolantele magnetice și atrageți toate privirile

Puteți atrage atenția cu o multitudine de posibilități pentru particularizarea materialelor dumneavoastră tipărite. În magazinul nostru online găsiți o serie întreagă de materiale tipărite pe care le puteți folosi în marketing, pentru compania dumneavoastră sau în scopuri personale. Tipărirea foliei magnetice are însă un avantaj major. Folia magnetică și autocolantele magnetice se aplică în doar câteva secunde pe suprafețele compatibile. Astfel, nu trebuie nici să dați găuri în pereți și nici să puneți rame în cui. Un alt avantaj este că folia magnetică și autocolantele magnetice se scot rapid, fără a lăsa resturi. Și cine dorește, poate refolosi pur și simplu autocolantele magnetice în altă parte. Folia magnetică este realizată dintr-un material magnetic extrem de moale, care, datorită structurii sale foarte flexibile, se mulează foarte bine pe suprafața de așezare. Folia magnetică este astfel adecvată și pentru inscripționarea autovehiculelor. Autocolantele magnetice se adaptează formei suprafeței de așezare.

Detalii despre autocolantele noastre magnetice

Infografik Folienaufkleber
Magnetice
Partea din spate magnetică a autocolantului se prinde de suprafețele metalice fără niciun fel de adeziv.
Forme autocolant
Vă oferim autocolante magnetice unghiulare, cu colțuri rotunjite, rotunde și ovale.
Folii magnetice
Autocolantele magnetice sunt tipărite pe folie albă, cu grosimea de 300 µm sau 900 µm.
Tipărire
Tipărire de calitate ridicată, cu patru culori, folosind cea mai nouă tehnologie.
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire

Tipăriți autocolante magnetice și folosiți-le într-o mulțime de scopuri

Tipărirea foliei magnetice și a autocolantelor magnetice are avantajul de a putea fi utilizate într-o multitudine de moduri. Ambele variante se potrivesc și pentru interior dar și pentru exterior. Sunt posibile următoarele utilizări:

  • Plăcuțe publicitare și cu diverse texte pentru autovehicule
  • Table de planificare
  • Indicatoare
  • Materiale didactice
  • Evidențiatoare pentru prețuri
  • Cadouri de marketing

Foliile magnetice și autocolantele magnetice aderă la suprafețe feromagnetice. Suprafețe feromagnetice sunt de exemplu cele din fier, nichel și cobalt. Aceste metale sunt feromagnetice deja la temperatură ambientală. Din acest motiv, autocolantele magnetice se aplică fără probleme pe suprafețe care conțin aceste metale, de exemplu. Puteți realiza cu autocolante magnetice inscripționarea flexibilă a rafturilor din depozitul sau magazinul dumneavoastră, sau puteți orna dulapuri metalice și frigidere cu folie magnetică tipărită în culori. Folia magnetică colorată este perfectă pentru materiale didactice sau evenimente de formare. Ea se poate folosi pe tabla magnetică pentru a atrage atenția asupra celor spuse, ca exemplu. Și panourile de perete magnetice sau un panou foto se poate particulariza cu magneți. Gardurile metalice oferă încă o posibilitate de publicitate deosebită, cu autocolante magnetice. Puteți de asemenea tipări mici autocolante magnetice cu mesaje inedite pentru frigider, pe care le puteți oferi clienților sau partenerilor de afaceri, drept cadouri publicitare. Folia magnetică este atât de plată încât magneții dumneavoastră de frigider pot fi trimiși și prin poștă.

Tipărirea foliei magnetice - care sunt suprafețele neadecvate?

Dacă doriți să folosiți tipărirea pe folie magnetică, nu uitați că anumite suprafețe, cum ar fi cele lemnoase, cele vopsite cu anumite vopseluri sau învelite în vinil, precum și grundurile nemetalice, nu sunt potrivite. Dacă doriți să folosiți folie magnetică pe suprafețe vopsite trebuie să verificați dacă nu se va modifica culoarea vopselei. Aceste modificări se pot produce în special la vopselurile metalice și la suprafețele lăcuite suplimentar.

Tipărirea autocolantelor magnetice - optimă pentru inscripționarea autovehiculelor

Autocolantele magnetice tipărite sunt în primul rând pentru autovehicule o alternativă minunată la folia adezivă utilizată în scopuri publicitare. Și nu e de mirare că e așa, deoarece folia magnetică este bineînțeles extrem de ușor de utilizat. Autocolantele magnetice se pot aplica simplu și eficient pe ușile mașinilor, pe portbagaj, pe capotă sau pe numere de înmatriculare. Mulțumită părții verso magnetice, acestea se pot fixa pe toate suprafețele metalice. Autovehiculul nu este deteriorat de acest proces și nici nu trebuie îndepărtate resturi de lipici. În plus, autocolantul magnetic rămâne intact și se poate folosi și în altă parte. Este o idee bună să tipăriți pe folie magnetică și să o utilizați ca mijloc publicitar pe mașinile firmei dumneavoastră, dacă schimbați des inscripționarea flotei auto și doriți de asemenea o adaptare flexibilă a acesteia.

Comandă online a autocolantelor magnetice – tăiere la dimensiunea dorită

Doriți să comandați autocolante magnetice online? Magazinul nostru online vă pune ușor la dispoziție folie magnetică tipărită. Tipărim pentru dumneavoastră autocolante magnetice de calitate ridicată, cu motivul dorit. Tipăriți folie magnetică cu logoul sau mesajul dumneavoastră publicitar, cu o fotografie sau cu un alt motiv. Aveți o multitudine de posibilități de configurare, cum ar fi culoarea, dimensiunea, forma sau motivul. Vă puteți pune simplu și rapid reclamele sau mesajele pe garduri de fier, panouri, autovehicule, camioane, cutii de scule, dulapuri și rafturi metalice sau frigidere.

Vă oferim o multitudine de formate dacă doriți să comandați folie magnetică online. Sunt posibile de asemenea și forme și figuri deosebite. Nu trebuie decât să ne comunicați modelul pe care îl doriți și noi vom da viață ideilor dumneavoastră. Nu doriți autocolante magnetice ci doar folie adezivă clasică? Și așa sunteți la noi în locul perfect. Vă punem la dispoziție o multitudine de materiale tipărite. La noi puteți tipări, printre altele, autocolante de pardoseală, autocolante premium, etichete pe role și multe altele. Vă sprijinim proiectele cu materialele noastre tipărite particularizate. La noi este posibilă și comandarea în 24 de ore pentru multe dintre produse, iar verificarea datelor de tipărire face parte din asistența pe care o oferim. Comandați acum online produsele dorite, tipărite așa cum doriți și profitați de asistența pe care o oferim.