Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2
Etichete pe rolă
Varietate mare de materiale
pentru utilizare în interior și exterior
Format liber ales
rotunde, unghiulare ovale sau de orice formă
Multe opțiuni speciale disponibile
Vopsea de protecție UV, etichete transparente cu opțiune de tipărire cu alb
Comandați acum etichetele dumneavoastră pe rolă

Tipăriți etichete pe rolă – StickerPrinting

Tipărim pentru dumneavoastră etichete pe rolă, pentru utilizare practică, drept etichete pentru sticle de vin, borcane de dulceață, etichete de preț, autocolante pentru logouri, etichete cu informații, etichete cu date tehnice și multe altele. Rolele cu etichete sunt foarte practice la utilizare. Ele sunt compacte și fiecare etichetă se poate dezlipi foarte ușor de pe rolă. Puteți de asemenea și să rupeți de pe rolă etichete individuale, cu tot cu folia suport, pentru a le distribui în număr mic sau pentru a le atașa unui produs.

Dacă doriți, etichetele pe rolă se pot ștanța cu un contur individual. Fiecare etichetă are astfel forma dorită și se poate dezlipi de pe rolă extrem de rapid. Acest lucru este foarte practic pentru o utilizare rapidă pe ambalaje, de exemplu cu mașinile de etichetare adecvate.

Detalii despre etichetele pe rolă

Detalii despre etichetele pe rolă
Tipărire de calitate ridicată
În funcție de tiraj și utilizare, noi realizăm etichetele cu diferite procese de tipărire!
Varietate ridicată de materiale
Puteți alege dintre opt materiale standard!
Forme de etichete
Dumneavoastră hotărâți forma etichetelor: rotunde, unghiulare sau de orice formă!
Tiraj
Dumneavoastră hotărâți dacă alegeți un număr mic, de sub 100 de bucăți sau un tiraj mare de peste 100 000 de etichete.
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire

Etichete pe rolă pentru orice utilizare

Noi cei de la StickerPrinting suntem specializați în producția de stickere, autocolante și etichete. Etichetele pe rolă reprezintă un produs important din gama noastră. Producem etichete adezive, cum ar fi cele de prețuri, de produs, cu coduri de bare dar și multe altele. Pentru producție avem la dispoziție cele mai variate tehnologii de tipărire și materiale. Folosiți configuratorul nostru online și alegeți etichetele pe rolă dorite, dintr-o gamă variată de produse și opt materiale standard. Fie că e vorba de etichete simple de hârtie pe care să puteți scrie, etichete adezive pentru interior în orice variantă vă puteți imagina sau de variantele noastre pentru exterior care vă aduc bucurie și afară, pentru un timp îndelungat.

Tipăriți etichetele pe rolă în diferite modele

Noi tipărim și tăiem etichetele dumneavoastră adezive în funcție de dorințele dumneavoastră. Nu contează dacă forma este pătrată, dreptunghiulară, rotundă, ovală sau chiar liber aleasă. De obicei, dumneavoastră hotărâți formatul și decuparea la o utilizare ulterioară. Vă oferim bineînțeles flexibilitate completă și când vine vorba de dimensiuni, fie că e vorba de etichete minuscule, cu un diametru de 10 x 10 mm sau de etichete în format mare, de 200 x 200 mm.

Numărul etichetelor individuale pe o rolă

formatul etichetelor lungimea max. a rolei nr. max etichete pe rolă
10 mm 50 metri liniari 3.800 bucăți
20 mm 50 metri liniari 2.100 bucăți
30 mm 60 metri liniari 1.800 bucăți
40 mm 100 metri liniari 2.300 bucăți
50 mm 100 metri liniari 1.900 bucăți
80 mm 100 metri liniari 1.200 bucăți
100 mm 100 metri liniari 950 bucăți
150 mm 100 metri liniari 650 bucăți
200 mm 100 metri liniari 500 bucăți

Aceste specificații servesc pentru o orientare aproximativă pentru numărul de etichete de pe rolă.

Poziții de confecționare la etichetele pe rolă

Confecționarea are un rol important la prelucrarea mecanică a etichetelor. La etichetele pe rolă contează, printre altele, înfășurarea, modelul de înfășurare, direcția de rulare, distanța dintre etichete și lățimea benzii, care trebuie specificate la comandare. Prin contrast, dacă etichetele pe rolă se prelucrează manual, distanța dintre etichete sau înfășurarea nu sunt importante.


Întrebări frecvente – Dumneavoastră aveți întrebările, noi avem răspunsurile

Trebuie să țin cont de ceva anume la realizarea etichetelor pe rolă?

Trebuie să țineți cont de câteva aspecte pentru a obține un rezultat de calitate ridicată la etichetele pe role: Fonturile, imaginile, textele și informațiile importante ar trebuie să fie plasate la cel puțin 4 mm de marginea formatului final. Asigurați-vă că fișierul dumneavoastră este în sistemul CMYK. Rezoluția fișierului dumneavoastră ar trebui să fie, în mod ideal 300 dpi. Trebuie să aveți în vedere și că la etichetele pe rolă, din motive tehnice ce țin de producție, toate colțurile vor fi rotunjite cu o rază de 2 mm.

Care este durata de producție de care trebuie să țin cont la etichetele pe rolă?

Durata obișnuită de producție pentru materialele noastre standard este de 5 zile lucrătoare. Dacă aveți nevoie de ele mai rapid, vă putem pune la dispoziție etichetele pe rolă și în decurs de 2-3 zile lucrătoare. Se va aplica în acest caz o taxă suplimentară pentru serviciul expres la prețul de bază. Aveți în vedere că serviciul de livrare în 24 de ore nu este posibil la etichetele pe rolă.

Pot să tipăresc autocolante și în forme deosebite?

Sigur că da! La noi vă puteți tipări etichetele pe rolă conform specificațiilor dumneavoastră. În calculator veți găsi posibilitățile din care puteți alege. Pentru forma specială selectați de la forma de ștanțare opțiunea „formă de ștanțare liberă”.