Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2
Stickere 3D cu gel
Efect perceptibil 3D
GEL întărit cu UV (ecologic)
Tăierea conturului conform cerințelor și tipărire cu alb opțională
Tipărire digitală color 4/0, 5/0 sau 1/0
Durabilitate în exterior
până la 5 ani
Comandați acum autocolante 3D

Tipărire autocolante 3D cu gel – StickerPrinting

Autocolantele cu efect de dom se remarcă prin originalitate și reprezintă un mijloc publicitar excelent. Autocolantele 3D cu gel sunt nu numai atrăgătoare ci și foarte rezistente. Un strat de plastic cu o grosime de până la doi milimetri protejează designul de condițiile atmosferice și de zgârieturi.

Detalii despre autocolantele noastre 3D cu gel

autocolante 3D cu gel
Efect de dom 3D
Suprafața din rășină sintetică curbată îi oferă autocolantului un efect 3D bine vizibil
Forme autocolant
Vă oferim autocolantele cu efect de dom în forme unghiulare cu colțuri rotunjite, rotunde și ovale.
Folii premium
Vă oferim folii cu efect de dom albe, transparente, argintii sau aurii.
Tipărire
Tipărire de calitate ridicată, cu patru culori, folosind cea mai nouă tehnologie.
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire

Tipărire autocolante 3D cu gel – cele mai bune pentru reclamele dumneavoastră

Tipărim pentru dumneavoastră autocolante cu gel, cu design particularizat, la un raport preț-calitate excelent. Folosiți efectul de dom pentru succesul afacerii dumneavoastră sau pentru proiecte personale! Suprafața tridimensională și tipărirea cu motivul ales sunt posibile în orice format, de la forme unghiulare sau cercuri, până la forme ovale sau forme liber alese. Toate acestea se fac cu tipărire de calitate, pe folie adezivă albă, aurie, argintie sau transparentă.

Care sunt domeniile de utilizare ale autocolantelor 3D?

Autocolantele 3D cu gel provin din industria electronică. Vreme îndelungată, le vedeam doar pe mașini de spălat, monitoare PC, imprimante sau alte aparate. Avantaje: Autocolantele 3D cu gel sunt foarte rezistente și în același timp ușor de remarcat. Etichetele cu efect de dom sunt astfel adecvate pentru indicații de avertizare sau etichete de marcă, ieșind imediat în evidență.

Și industria publicitară a descoperit care sunt avantajele acestor autocolante. Din acest motiv, astăzi regăsim aceste stickere într-o varietate de variante și forme. Utilajele de tipărire și finisare moderne fac posibilă fabricarea autocolantelor cu gel în orice format dorit. Pentru uz personal, aplicațiile preferate pentru autocolantele cu gel sunt în bucătărie, în baie sau în ateliere hobby. Și aici suprafețele predominant ceramice sunt deosebit de adecvate pentru autocolantele 3D. Și în companii aceste stickere își regăsesc o multitudine de utilizări. Peste tot acolo unde reclamele se pot aplica direct, stickerele constituie o opțiune excelentă și rentabilă.


Întrebări frecvente – Dumneavoastră aveți întrebările, noi avem răspunsurile

Cum se realizează autocolantele cu efect de dom?

Materialul de bază pentru etichetele cu efect de dom este o folie adezivă rezistentă. Aceasta este de obicei transparentă sau albă. În prima etapă de lucru, și ea se tipărește, ca în cazul celorlalte autocolante. Ea nu va primi însă apoi un strat de lac simplu ca la procesul obișnuit. Din duze de injecție se aplică central pe autocolantul 3D plastic lichid. Cu ajutorul vâscozității precis calculate, acesta se distribuie în așa fel încât se formează un clopot 3D transparent din plastic. Apoi tăiem autocolantele cu efect de dom de pe coală și vă trimitem produsul finalizat.

Autocolantele sunt fără materiale plastice periculoase?

Da! Amestecul de plastic pe care îl folosim noi nu conține izocianați care prezintă îngrijorări pentru sănătate. El este astfel complet inofensiv pentru oameni și animale.

Care este avantajul autocolantelor cu gel ca material publicitar?

Etichetele cu efect de dom reprezintă materiale publicitare de calitate ridicată. Se poate realiza orice model publicitar, cu tipărire de calitate ridicată, transparență mare sau în culorile auriu, argintiu și alb. Stickerele astfel fabricate atrag privirile clienților ca prin magie. Ele conving nu doar prin efectul 3D ci atrag și prin senzația la atingere. Astfel autocolantele 3D cu gel, care ies în evidență din suprafața pe care sunt lipite, oferă multe posibilități de reclamă, pentru firme de producție, furnizori de servicii și asociații. Ele se remarcă și prin costurile reduse. Stickerele tridimensionale sunt probabil mijloacele publicitare care atrag cel mai bine atenția, cu cel mai puține resurse.

Ce este de fapt efectul de dom?

Efectul de dom se realizează printr-un proces special prin care se aplică pe sticker sau pe materialul de bază al foliei un strat de rășină turnată (rășină cu efect de dom). Acest proces generează o acoperire tridimensională a suprafeței care are multe avantaje: un efect tactil, aspect calitativ și o protecție deosebită a materialului publicitar, de exemplu împotriva zgârieturilor și luminii UV.

Autocolantele 3D individuale sunt potrivite și pentru un logo de firmă?

Da! Acest scop de utilizare se pretează deoarece autocolantele cu efect de dom care conțin un logo atrag toate privirile. Și stemele sunt bine reprezentate cu procesul 3D. Totuși modelele foarte detaliate și de finețe nu sunt compatibile. Glazura din plastic creează un ușor efect de buclare. Caracterele mici sunt greu de citit sub suprafața curbată.

Există vreo deosebire între autocolantele 3D, autocolantele cu efect de dom și autocolantele cu rășină?

Nu, cele trei denumiri nu fac referire la tipuri diferite. Autocolantele cu rășină, efect de dom sau 3D sunt complet identice. Aceste nume descriu un singur produs. „Efectul de dom” este procesul de finisare. Din această metodă de acoperire derivă și numele autocolante cu efect de dom. Stickerele sunt acoperite cu rășină sintetică. Din acest motiv ele mai sunt numite și autocolante cu rășină. 3D vine de la tridimensional și face referire la dimensiunea spațială a acestui autocolant. Comandați acum stickerele dumneavoastră cu efect de dom, particularizate și originale! Le vom tipări în cantitatea dorită și la o calitate excelentă, cu un raport preț-calitate deosebit de bun. Mai aveți întrebări? Echipa noastră de consiliere vă asistă cu plăcere în continuare și așteptăm cu nerăbdare solicitările dumneavoastră!