Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2
Stickere premium
Folie premium de înaltă calitate
cu cele mai moderne tehnologii de tipărire digitală și tăiere
Putere de lipire așa cum doriți
cu dezlipire ușoară sau lipire permanentă
Tăiere în funcție de necesități
Autocolante tăiate individual pentru distribuire
Comandați autocolante premium acum

Tipăriți autocolante premium cu StickerPrinting

Doriți libertate completă la realizarea autocolantelor dumneavoastră? Atunci autocolantele premium sunt exact ceea ce vă trebuie. Puteți alege, de exemplu, care este puterea de lipire pe care autocolantele dumneavoastră ar trebui să o aibă, dacă fiecare autocolant ar trebui tăiat individual sau câte autocolante doriți să aveți pe o singură coală. Aveți de sigur la dispoziție și toate opțiunile disponibile pentru autocolantele noastre standard, cum ar fi forma autocolantelor, laminarea sau verificarea profesională a datelor.

Detalii despre autocolantele noastre premium

Detalii despre autocolantele noastre premium
Tipărire digitală de înaltă calitate
Culori strălucitoare și luminoase datorită cernelii Latex ecologice!
Formele autocolantelor
Dumneavoastră definiți forma autocolantelor: Rotunde, unghiulare sau de orice formă!
Folie premium PVC
Folii PVC de la producătorul ORACAL
Multitudine de opțiuni
Putere de lipire, tăiere individuală, laminare.
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire

Tipărim autocolantele dumneavoastră la dimensiunea dorită

Vom tipări autocolantele în dimensiunea dorită, cea minimă fiind 30 x 30 mm, până la autocolante în format mare, care pot fi de câțiva metri. Tipărim autocolantele dumneavoastră pe folie adezivă premium de la Orafol, aceasta este disponibilă în role cu lățimea de până la 152 cm. Dacă autocolante dumneavoastră depășesc această lățime de rolă, atunci le vom realiza din mai multe benzi, pentru ca în final dumneavoastră să puteți lipi motivul. Vom realiza în acest caz o suprapunere a benzilor pentru dumneavoastră, pentru ca la lipire să nu apară dungi inestetice. Dacă pentru folia dumneavoastră cu adeziv doriți o anumită separare sau derulare, cel mai bine este să ne informați în avans, înainte de comandă, sau să ne trimiteți o solicitare și noi vă vom face o ofertă fără obligații.

Autocolante ca formă liberă, rotunde, ovale sau unghiulare- dumneavoastră alegeți!

Nu contează dacă acestea sunt pătrate, dreptunghiulare, rotunde, ovale sau au altă formă liberă, noi cei de la StickerPrinting vă tipărim și vă ștanțăm autocolantele conform specificațiilor dumneavoastră. Dumneavoastră decideți dacă doriți să primiți autocolantele pe coli sau tăiate individual. Nu trebuie decât să folosiți opțiunea aferentă în calculatorul online.

Tipărire autocolante – În formatul dorit sau în diferite formate standard

Autocolante dreptunghiulare Autocolante rotunde Autocolante unghiulare
DIN A3 210 x 210 mm 148 x 148 mm
DIN A4 150 x 150 mm 120 x 120 mm
DIN A5 100 x 100 mm 90 x 90 mm
DIN lungime 80 x 80 mm 60 x 60 mm
50 x 148 mm 50 x 50 mm 50 x 50 mm
55 x 85 mm 30 x 30 mm 20 x 20 mm

Dumneavoastră dispuneți tipărirea autocolantelor iar noi avem procesul de tipărire potrivit

În funcție de utilizare, tipărirea se va face în procesul corespunzător; ca serviciu specializat online de tipărire, vă oferim autocolante tipărite digital, prin serigrafie sau offset. Pentru autocolantele individuale, tipărirea digitală este varianta potrivită și cea mai rentabilă. Autocolantele cu culori speciale le tipărim serigrafic, vă rugăm să folosiți formularul de contact și vă vom face o ofertă potrivită. Producem autocolantele cu utilizare pe termen scurt și în număr mare cu tipărire offset.


Întrebări frecvente – Dumneavoastră aveți întrebările, noi avem răspunsurile

Ar trebui să optez pentru o laminare de protecție la tipărirea autocolantelor mele?

Noi vă tipărim autocolantele și stickerele cu un proces digital modern de tipărire. Folosim doar folii de marcă, de la Orafol și folosim cele mai noi modele de imprimante HP Latex, cu cerneală Latex ecologică pentru producție. Acest lucru va asigura că autocolantele noastre pot fi folosite și pentru un timp mai îndelungat în exterior. Dacă doriți ca autocolantele dumneavoastră să reziste și la solicitări mecanice mai ridicate, vă recomandăm o laminare suplimentară de protecție. Autocolantele dumneavoastră vor rămâne astfel un adevărat magnet de priviri, pentru mai mulți ani.

Autocolante cu decupare pe contur - ștanțate individual preliminar, ștanțate sau pe coală cumulativă? Care este deosebirea dintre acestea?

Dumneavoastră puteți alege, toate cele trei opțiuni sunt posibile. Dacă doriți să distribuiți autocolantele unul câte unul clienților, vă rugăm să selectați una din opțiunile de decupare „ștanțate preliminar” sau „ștanțate”. Pentru opțiunea de ștanțare preliminară, autocolantele dumneavoastră sunt aplicate pe o hârtie suport ceva mai mare și se pot dezlipi astfel mai ușor. La varianta cu ștanțare, aveți autocolantele în formatul final dorit, ca autocolante cu formă liberă, rotunde sau ovale.

Cât rezistă autocolantele în exterior?

Rezistența autocolantelor depinde de procesul de tipărire și de materialele utilizate. În procesul de tipărire digitală și dacă ați optat pentru laminare de protecție, autocolantele pot rezista în exterior până la 7 ani. Dacă se folosește tipărirea offset, se poate întâmpla ca autocolantele dumneavoastră să se decoloreze în scurt timp sau să se dezlipească de pe suprafața pe care au fost aplicate. Pentru utilizări industriale sau la autocolantele cu solicitare mecanică ridicată vă recomandăm realizarea acestora prin serigrafie.

Pot să tipăresc autocolante și în forme deosebite?

Sigur că da! Putem să vă tipărim autocolantele în funcție de dorințe, în calculator veți găsi posibilitățile dintre care puteți alege. Pentru forma specială selectați de la forma de ștanțare opțiunea „formă de ștanțare liberă”.

De ce sunt autocolantele tipărite la dumneavoastră așa de ieftine față de concurență?

Autocolantele noastre sunt așa de rentabile în comparație cu cele de la concurență deoarece noi optimizăm în permanență procesele după ce dumneavoastră plasați comanda și le automatizăm acolo unde este posibil. După verificarea datelor de tipărire, toate celelalte procese de producție sunt în cea mai mare măsură automatizate. Reușim astfel să oferim un preț corect pentru produse și vă putem oferi o mare parte dintre autocolantele noastre în serviciul cu livrare în 24 de ore. Calitatea autocolantelor tipărite nu va suferi, desigur. La finalul fiecărui proces de producție are loc o verificare manuală de către personal specializat instruit.