Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2

Etichete pentru borcanele de miere – StickerPrinting

Apicultorii apreciază desenele noastre frumoase și tipărirea noastră profesională. Imprimarea etichetelor cu miere face parte din activitatea noastră de zi cu zi și este din ce în ce mai solicitată. Vă oferim etichete cu gust pentru diferite dimensiuni de borcane. De asemenea, suntem bucuroși să producem formate mici pentru exemplare de ochelari, de exemplu.

detalii etichete de miere

Detalii despre autocolantele noastre premium
Tipărire digitală de înaltă calitate
Culori strălucitoare și luminoase datorită cernelii Latex ecologice!
Formele autocolantelor
Dumneavoastră definiți forma autocolantelor: Rotunde, unghiulare sau de orice formă!
Folie premium PVC
Folii PVC de la producătorul ORACAL
Multitudine de opțiuni
Putere de lipire, tăiere individuală, laminare.
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire

Imprimați etichete de miere - la fel de individuale ca stupul dvs.!

Cu etichetele noastre de miere, transmiteți caracterul special al tipurilor dvs. de miere către clienții dvs. Un autocolant bine realizat arată conținutul calitativ a unui produs care iese în evidență din toate produsele fabricate în serie din supermarket. Eticheta transmite cât de valoroasă este mierea ta. Etichetele special concepute pentru copii îi determină chiar și pe cei mici să se bucure de mâncare sănătoasă.
Vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă crea propriile etichete de miere. Sau pur și simplu lăsați-vă inspirați - șabloanele noastre de etichete de miere au fost dezvoltate de designeri experimentați!

Imprimați autocolantele în formatul dorit sau în diferite formate standard

Autocolant dreptunghiular Autocolant rotund Autocolant pătrat
DIN A3 210 x 210 mm 148 x 148 mm
DIN A4 150 x 150 mm 120 x 120 mm
DIN A5 100 x 100 mm 90 x 90 mm
DIN lang 80 x 80 mm 60 x 60 mm
50 x 148 mm 50 x 50 mm 50 x 50 mm
55 x 85 mm 30 x 30 mm 20 x 20 mm

Întrebări frecvente - aveți întrebările, noi avem răspunsurile

Ce informații necesitati pe etichetele de miere?

Apicultorii care își comercializează mierea sub numele propriu trebuie să furnizeze anumite informații obligatorii pe etichetă.

Acestea includ:

  • Descrierea vânzărilor: Eticheta trebuie să precizeze că produsul dvs. este despre „miere”. Această denumire generală poate fi făcută mai precisă prin specificarea soiului, cum ar fi "miere de floare de tei". Numele fanteziste precum „Bluebell luck” nu sunt permise ca nume de vânzare. Numele soiului trebuie să conțină întotdeauna cuvântul sau componenta cuvântului „-honig”.
  • Tipul de extracție a mierii: Eticheta trebuie să indice dacă mierea a fost presată sau centrifugată sau dacă este miere picurată sau fagure de miere.
  • Țara de origine: este obligatorie și denumirea corectă a țării de origine. Variantele posibile sunt „mierea germană”, „mierea din Germania” sau „țara de origine Germania”. O regiune sau un oraș poate fi, de asemenea, specificat, dar nu înlocuiește menționarea țării de origine.
  • Numele și adresa: Legiuitorul necesită specificarea unei anumite persoane și adresa acesteia pentru verificări sau reclamații. Numele companiilor trebuie completate cu numele apicultorului. Simpla referire la o adresă de Internet nu este suficientă.
  • Cantitatea de umplere: Greutatea mierii trebuie să poată fi ușor și rapid recunoscută pe etichetă (dimensiunea minimă a fontului: patru milimetri).
  • Data cea mai bună înainte (BBD): informațiile obligatorii „best before ...” nu trebuie prescurtate. Deoarece mierea are o perioadă de valabilitate mai mare de trei luni, trebuie doar să specificați luna și anul celei mai bune date înainte. Dacă termenul de valabilitate depășește 18 luni, puteți numi doar anul. Pentru ambele variante, data de expirare trebuie să conțină întotdeauna sintagma „până la sfârșitul lui xx”. Experții recomandă specificarea unei perioade de valabilitate de doi ani și o dată de expirare mai scurtă, dacă conținutul de apă al mierii depășește 18%.
  • Identificarea lotului: este utilizată pentru trasabilitate și pentru a determina când a avut loc exact umplutura și de ce lot aparține paharul. Această marcare poate fi omisă dacă eticheta specifică o dată de expirare exactă pentru ziua respectivă.

Eticheta trebuie să includă și un preț?

Nu, prețul pe kilogram și sticlă nu este obligatoriu.

Este necesar să specific condițiile de depozitare?

Da, există un pasaj în acest sens în Legea privind informațiile alimentare. Întrucât garantați durata de valabilitate pentru o anumită perioadă de timp, ar trebui să specificați și condițiile de depozitare. O formulare sigură din punct de vedere legal ar fi: „Vă rugăm să depozitați într-un loc răcoros, întunecat și uscat”.

Pot să-mi proiectez eu însumi etichetele de miere?

Da, acest lucru este posibil și are sens, deoarece acest lucru oferă produselor dvs. din miere o notă foarte individuală. Dacă vă proiectați propriile etichete de miere, puteți comercializa și mai bine randamentul coloniilor dvs. de albine. Ai nevoie de inspirație pentru designul autocolantelor tale? Șabloanele noastre de etichete de miere vă oferă o mulțime de idei bune și pot fi ușor adaptate cerințelor dumneavoastră.

Cum pot cumpăra etichete pentru produsele mele din miere?

Calea către eticheta finită este ușoară. Ne puteți trimite în mod convenabil toate datele necesare pentru tipărire prin intermediul magazinului nostru online. Aprobarea tipărită poate fi dată imediat ce le-am primit. După ce ați confirmat și ați plătit comanda, imprimarea poate începe. Livrarea finalizată vă va fi apoi în termen de cinci până la șase zile lucrătoare. De asemenea, oferim un serviciu expres pentru comenzi urgente.
Aveți întrebări sau doriți sfaturi personale? Vom fi bucuroși să vă informăm - prin telefon, e-mail sau chat!