Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2

Etichetă adresă – StickerPrinting

Cu autocolantele noastre pentru adrese, oferiti plicurilor dvs. un caracter inconfundabil.Alegeți pur și simplu din gama noastră largă de modele pe care le oferim pentru companii și persoane fizice!

Opțiunile de proiectare sunt diverse. Dacă îți place minimalistul, te poți limita la nume și adresă. Diverse elemente de design, sigla companiei și o schemă de culori pot fi utilizate pentru a seta accente speciale.

detalii etichete pentru adrese

Detalii despre autocolantele noastre premium
Tipărire digitală de înaltă calitate
Culori strălucitoare și luminoase datorită cernelii Latex ecologice!
Formele autocolantelor
Dumneavoastră definiți forma autocolantelor: Rotunde, unghiulare sau de orice formă!
Folie premium PVC
Folii PVC de la producătorul ORACAL
Multitudine de opțiuni
Putere de lipire, tăiere individuală, laminare.
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire

Aderă bine și este ușor de utilizat

Mașinăriile noastre moderne de imprimare digitală asigură imprimarea de înaltă calitate și precisă a autocolantelor dvs. Adezivii noștri sunt, de asemenea, de primă clasă și garantează o priză puternică și fiabilă. Aplicarea acestuia cu etichetele noastre de adrese pe o rolă este și mai eficientă.

Autocolante rotunde, ovale sau pătrate în formă liberă - alegerea dvs. este a voastră!

Indiferent dacă este pătrat, dreptunghiular, rotund, oval sau ca formă liberă vizibilă, la StickerPrinting.ro imprimăm și vă pregătim autocolantele în funcție de ideile dvs. Aveți de ales dacă doriți să primiți autocolante sub formă de foi sau tăiate individual. Folosiți doar opțiunea din calculatorul online.

Imprimați autocolantele în formatul dorit sau în diferite formate standard

Autocolant dreptunghiular Autocolant rotund Autocolant pătrat
DIN A3 210 x 210 mm 148 x 148 mm
DIN A4 150 x 150 mm 120 x 120 mm
DIN A5 100 x 100 mm 90 x 90 mm
DIN lang 80 x 80 mm 60 x 60 mm
50 x 148 mm 50 x 50 mm 50 x 50 mm
55 x 85 mm 30 x 30 mm 20 x 20 mm

Întrebări frecvente - aveți întrebările, noi avem răspunsurile

Etichetele adreselor sunt autoadezive?

La întrebarea dacă etichetele de adresă sunt autoadezive se poate răspunde cu un da clar pentru toate domeniile de aplicare. Vă imprimăm etichetele de adresă într-o versiune autoadezivă. Acestea pot fi ușor decojite și lipite pe plicuri, invitații, carduri sau pachete.

Ce formate și modele sunt posibile?

Aceste etichetele pot fi tipărite într-o mare varietate de formate: de la dreptunghiular și pătrat la rotund și oval până la forme libere proiectate individual. Echipa StickerPrinting.at imprimă etichete de adresă în funcție de dorințele și ideile dvs. Puteți alege între o versiune transparentă, albă sau colorată. De asemenea, suntem foarte flexibili când vine vorba de dimensiuni. Este posibil și un design rezistent la intemperii. Ajutorul nostru practic de eliminare face aplicația deosebit de ușor de utilizat.

Cum comand o etichetă de adresă?

Puteți comanda cu ușurință autocolante prin intermediul magazinului nostru online. De îndată ce am primit toate datele necesare, putem aproba tipărirea. După confirmarea comenzii și efectuarea plății, începem să tipărim eticheta de adresă. Livrarea ajunge la adresa dvs. de livrare în termen de cinci până la șase zile (de luni până vineri, cu excepția sărbătorilor legale). Expedierea poate fi urmărită cu ușurință folosind un număr de urmărire. Oferim servicii rapide și 24 de ore pentru comenzi urgente.

Pot să-mi proiectez eu însumi etichetele de adresă?

De asemenea, puteți să vă proiectați singur etichetele de adresă și să vă implementați sigla sau designul corporativ după cum doriți. Dar oferim și șabloane atrăgătoare pentru fiecare industrie și orice gust.