Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2

Autocolante pentru rulote – StickerPrinting

Albul plictisitor trebuie să ramână în trecut : dacă doriți să vă faceți rulota unică, vă puteți crea propriul aspect individual cu autocolante de înaltă calitate. Sunt o modalitate simplă și ieftină de a ieși din mulțimea vehiculelor în mare parte monocrome și destul de plictisitoare. Oferiți rulotei dvs. un nou aspect extraordinar, cu un design inconfundabil din autocolante pentru rulote care nu sunt îngălbenesc, rezistente la intemperii și la zgârieturi!

detalii autocolante pentru rulote

Detalii despre autocolantele noastre premium
Tipărire digitală de înaltă calitate
Culori strălucitoare și luminoase datorită cernelii Latex ecologice!
Formele autocolantelor
Dumneavoastră definiți forma autocolantelor: Rotunde, unghiulare sau de orice formă!
Folie premium PVC
Folii PVC de la producătorul ORACAL
Multitudine de opțiuni
Putere de lipire, tăiere individuală, laminare.
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire


Întrebări frecvente - aveți întrebările, noi avem răspunsurile

Din ce material este fabricat un autocolant pentru rulote?

Producem autocolante pentru ruloele voastre din folii de înaltă calitate pe care le puteți aplica cu ușurință. Autocolantele noastre premium pun designul și culorile în centrul atenției și, datorită unei tehnici speciale de adeziv, protejează suprafața și vopseaua rulotei.

Este un autocolant pentru rulota autoadeziv?

Autocolantele noastre sunt autoadezive. Puteți să le atașați cu ușurință cu ajutorul unui dispozitiv practic de extragere. Stickerele adezive aderă la folii speciale de autocolante pentru rulote. Acest film purtător protejează partea adezivă de deteriorări, murdărire și îndoire în cel mai bun mod posibil.

Cum ar trebui să tratez suprafața rulotei înainte de a o lipi?

Nu este necesară o tratare prealabilă specială. Cu toate acestea, trebuie să curățați bine suprafețele care trebuie lipite înainte de a atașa folia de autocolant pentru rulotă. Acestea trebuie să fie lipsite de murdărie și grăsimi. Prin urmare, vă recomandăm să curățați suprafața cu un agent de curățare pe bază de alcool după o spălare amănunțită. Așadar, puteți fi siguri că filmul ține foarte bine.

Pot dezlipi autocolantul?

Folosim doar adezivi de calitate superioară care fac ca dezlipirea autocolantului de rulotă să fie ușoară și sigură. Puteți detașa complet motivele de stratul de lac fără impurități sau daune care nu mai pot fi îndepărtate.

Pot să-mi creez singur autocolantele?

Da, este posibil și popular printre fanii rulotelor. Pur și simplu fii creativ și proiectează-ți autocolantele în funcție de dorințele tale! Implementăm specificațiile dvs. în aproape toate formele și dimensiunile.

Cum pot comanda autocolante pentru rulota mea?

Comandați autocolantul dvs. individualizat non-stop în magazinul nostru online! Livrăm în termen de cinci până la șase zile lucrătoare și oferim, de asemenea, servicii rapide și 24 de ore pentru comenzi urgente.

Aveți întrebări sau doriți să implementați o idee neobișnuită de proiectare? Vă vom sfătui personal și competent - prin telefon, e-mail și, de asemenea, prin chat!