Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2

Autocolante pentru motociclete - StickerPrinting

Vrei să oferi motocicletei tale un aspect nou? Atunci autocolantele cool sau amuzante pentru motocicletă sunt alegerea potrivită pentru dvs.! Autocolantele noastre rezistente la intemperii, rezistente la zgârieturi și care nu se îngălbenesc fac mai mult din motocicleta ta! Sunt foarte ușor de lipit și atrag multă atenție pentru puțini bani.

Ce zici de un look sportiv? Autocolantele sponsorului și alte autocolante sunt omniprezente în cursele de motociclete de astăzi. Acest aspect special este disponibil și pentru șoferii privați. Autocolantele adaugă valoare motocicletei rapid și ușor. Acest lucru este asigurat și de calitatea înaltă a autocolantelor noastre, în special pentru motociclete. Acestea sunt, de asemenea, o idee populară de cadou pentru fanii motocicletelor. Oferim o gamă largă de autocolante pentru motociclete la un raport excelent calitate-preț.

detalii autocolante standard

Detalii despre autocolantele noastre premium
Tipărire digitală de înaltă calitate
Culori strălucitoare și luminoase datorită cernelii Latex ecologice!
Formele autocolantelor
Dumneavoastră definiți forma autocolantelor: Rotunde, unghiulare sau de orice formă!
Folie premium PVC
Folii PVC de la producătorul ORACAL
Multitudine de opțiuni
Putere de lipire, tăiere individuală, laminare.
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire


Întrebări frecvente - aveți întrebările, noi avem răspunsurile

Din ce material sunt fabricate autocolantele pentru motociclete?

Profesioniștii noștri în tipografie produc autocolante pentru rezervoare pentru motociclete și alte autocolante din filme de înaltă calitate, care sunt ușor de lipit. Calitatea acestor autocolante premium este deosebit de ridicată. Ele scot în evidență culorile și motivele perfect și, de asemenea, protejează suprafața motocicletei datorită tehnologiei lor adezive speciale. Oferim aceste avantaje pentru fiecare format și dimensiune.

Autocolantele pentru motociclete sunt autoadezive?

Da! Autocolantele noastre pentru motociclete sunt autoadezive și pot fi atașate cu ușurință. Autocolantul de motocicletă aderă la un film purtător care protejează în mod optim partea adezivă de murdărie, deteriorare și îndoire.

Ce autocolante pentru motociclete se potrivesc cel mai bine cu motorul meu?

Autocolante și motociclete: funcționează deosebit de bine atunci când contrastul cu vopseaua este excelent. Acesta este cazul, de exemplu, cu vopseaua neagră cu autocolante albe pentru sponsor. Prin urmare, ar trebui să alegeți cu atenție culorile contrastante. Autocolantele negre pe culorile vopselei deschise creează, de asemenea, efecte extraordinare. Pe o motocicletă neagră, autocolantele foarte mari, în culori neon, arată și ele bine. Acestea funcționează și mai bine în legătură cu autocolante pentru margini de jantă de aceeași culoare.

Aveți și seturi de autocolante pentru motociclete în magazinul dvs.?

Da! Oferim o gamă largă de seturi de autocolante pentru motociclete. Cu aceste seturi complete, vă puteți acoperi întreaga motocicletă, dacă doriți.

Autocolantul poate fi îndepărtat cu ușurință?

Datorită adezivilor noștri de înaltă calitate, îndepărtarea este sigură și ușoară. Stickerul este complet detașat de lac fără deteriorări sau impurități care nu pot fi îndepărtate.

Ce imagini poi fi tipărite?

Puteți alege stickerul dvs. dintr-o gamă largă care îndeplinește aproape toate dorințele motociclistului. Avem șabloane de înaltă calitate de la designeri profesioniști pentru toate gusturile.

Pot să-mi creez singur autocolantele pentru motocicletă?

Lasă-ți creativitatea să se elibereze și să-ți proiectezi singur autocolantul pentru motocicletă. Vom implementa imaginile și motivele tale la o calitate înaltă a imprimării și vom imprima conform ideilor tale.

Unde pot comanda autocolantele pentru motocicletă?

Puteți comanda autocolante „personalizate” în mod convenabil și non-stop în magazinul nostru online. Tipărirea va fi aprobată imediat ce am primit toate datele necesare de la dvs. După ce comanda a fost confirmată și plata a fost procesată, începem să tipărim. Livrarea are loc de luni până vineri în termen de cinci până la șase zile. Pentru comenzi urgente, oferim un serviciu de tipărire expres și peste noapte. Cu toate acestea, din motive de producție, imprimarea în 24 de ore nu este posibilă pentru toate tipurile de autocolante.

Vă rugăm să ne contactați! Cu siguranță vom găsi o soluție pentru comanda dvs. urgentă! De asemenea, suntem bucuroși să vă răspundem la orice alte întrebări pe care le aveți - prin telefon, chat sau e-mail.