Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2

Autocolante pentru laptop – StickerPrinting

Acestea oferă laptopului un aspect complet nou și accente amuzante și reci: autocolantele pentru laptop fac mai mult dispozitivul tău! Foliile de protecție pot fi lipite cu ușurință pe computer și oferă o „actualizare” optică rentabilă.

Autocolantele noastre special pentru laptopuri sunt de o calitate deosebit de înaltă, care depășește cu mult nivelul autocolantelor obișnuite. Aceste autocolante premium scot la iveală imagini, fotografii și text perfect protejand dispozitivul cu tehnologie modernă de adeziv. Formatul depinde în totalitate de dvs. Tipărim fiecare formă, aliniem și decupăm în funcție de dorințele și specificațiile dumneavoastră.

Autocolante cu valoare adaugata

Autocolantele pentru laptopuri au multe avantaje. Nu numai că arată bine, dar vă protejează și dispozitivul de semne de uzură și zgârieturi. Pentru companii, autocolantele de pe laptopurile companiei sunt adesea indispensabile pentru a face identitatea corporativă vizibilă pentru lumea exterioară și pentru a marca dispozitivele cu propriul logo.

detalii autocolante pentru laptop

Detalii despre autocolantele noastre premium
Tipărire digitală de înaltă calitate
Culori strălucitoare și luminoase datorită cernelii Latex ecologice!
Formele autocolantelor
Dumneavoastră definiți forma autocolantelor: Rotunde, unghiulare sau de orice formă!
Folie premium PVC
Folii PVC de la producătorul ORACAL
Multitudine de opțiuni
Putere de lipire, tăiere individuală, laminare.
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire


Întrebări frecvente - aveți întrebările, noi avem răspunsurile

Autocolantele pentru laptop sunt autoadezive?

Da! Autoadezivul permite atașarea cu ușurință a autocolantului.

Pot dezlipi autocolantul fără a lăsa urme de lipici?

Da! Când tipărim autocolante pentru laptop, folosim doar adezivi de înaltă calitate care se dezlipesc de laptop. Deci, nu mai există urme când scoateți autocolantul de pe dispozitiv.

Ce imagini tipăriți pentru laptop?

Imprimăm autocolante pentru laptopuri în funcție de ideile tale. Imprimarea noastră color de înaltă calitate asigură rezultate excelente la imprimare. Puteți alege între o versiune albă, colorată sau transparentă pentru autocolantele laptopului.

Cum funcționează procesul de comandare?

Pur și simplu comandați autocolantul laptopului de la magazinul nostru online! De îndată ce am primit toate datele necesare de la dvs., tipărirea va fi aprobată. După ce comanda a fost confirmată și plata a fost procesată, începem procesul de tipărire. Veți primi comanda în termen de cinci până la șase zile lucrătoare (de luni până vineri). Cu un AWB, puteți urmări oricând expedierea la adresa dvs. de livrare. De asemenea, oferim opțiuni de livrare mai rapide pentru comenzi urgente.

Pot să-mi proiectez singur autocolantul pentru laptop?

Puteți să vă proiectați singur autocolantul pentru laptop și astfel să vă implementați motivele și imaginile în mod individual. De asemenea, oferim șabloane de înaltă calitate pentru fiecare gust și fiecare industrie.

Doriți sfaturi personale sau aveți o întrebare? Echipa noastră de service va fi fericită să aibă grijă de preocupările dvs. - prin telefon, e-mail sau chat!