Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2

Autocolante pentru ferestre – StickerPrinting

Autocolantele pentru ferestre sunt un mod publicitar eficient și asemenea, populare ca ecrane de confidențialitate cu multe opțiuni de design. Compania noastră specializată produce autocolante care îmbunătățesc fațadele ferestrelor și ușile din sticlă cu design individual. Soluțiile adezive de înaltă calitate pot fi atașate rapid și sunt ușor de schimbat, după cum este necesar. Deoarece autocolantele oferă un avantaj special: pot fi îndepărtate complet și fără eforturi mari. Acest lucru face ca implementarea de noi măsuri de publicitate și marketing să fie deosebit de ușoară și ieftină! Ideea de publicitate inteligentă este disponibilă în mai multe variante: ca autocolant în spatele geamului, ca litere adezive, ca autocolant pentru ferestre cu două fețe sau ca material decorativ asimilator sticlei.

detalii autocolante pentru ferestre

Detalii despre autocolantele noastre premium
Tipărire digitală de înaltă calitate
Culori strălucitoare și luminoase datorită cernelii Latex ecologice!
Formele autocolantelor
Dumneavoastră definiți forma autocolantelor: Rotunde, unghiulare sau de orice formă!
Folie premium PVC
Folii PVC de la producătorul ORACAL
Multitudine de opțiuni
Putere de lipire, tăiere individuală, laminare.
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire

În spatele autocolantelor din sticlă pentru efecte extraordinare

Sunt soluția perfectă pentru ușile și ferestrele din sticlă. Acestea sunt lipite de interiorul biroului și, prin urmare, sunt bine protejate de murdărie, intemperii și vandalism. Folia noastră pentru ferestre de înaltă calitate este rezistentă la UV, ceea ce previne îngălbenirea și este, de asemenea, impermeabilă. Pur și simplu alegeți dimensiunile și formele dorite! Tipărim fiecare specificație și ne ocupăm de livrarea rapidă a autocolantului!

Litere adezive: o mulțime de publicitate la un preț accesibil

Echipa noastră produce litere din folie conform dorințelor și specificațiilor dvs. Nu există nicio folie de fundal pe aceste autocolante - literele și elementele au, prin urmare, un efect deosebit de puternic. Acest lucru asigură efecte excelente atunci când etichetați vitrinele magazinelor sau mașinile cu adrese URL, sper exemplu.

Autocolante pentru ferestre cu două fețe pentru un efect dublu

Doriți ca autocolantul parbrizului să fie lizibil pe ambele părți? Atunci, autocolantul pentru fereastră cu două fețe este alegerea potrivită pentru dvs.! Își arată întotdeauna punctele forte atunci când sunt necesare două motive pe suprafețe transparente sau sticlă. Lipirea pe ușile de intrare, geamuri, geamurile mașinii sau sticla se poate face într-o etapă care economisește timp.

Decorații ca de sticlă: ecran de confidențialitate și punct vizual

Oferim folii de sticlă decorative și folii de sticlă mată în versiuni tipărite și neimprimate. Foliile noastre de înaltă calitate creează efecte similare cu sticla sablată sau sticla mată. Ele îmbunătățesc vizual ferestrele și ușile și sunt, de asemenea, un ecran de confidențialitate excelent pentru birouri, cabinete medicale, uși de toaletă și alte zone comerciale. Foliile practice sunt, de asemenea, populare în sectorul privat.


Întrebări frecvente - aveți întrebările, noi avem răspunsurile

Care sunt avantajele sablării ferestrelor?

Autocolantele noastre de înaltă calitate pentru vitrinel sunt foarte eficiente în publicitate și motivează clienții care intră în cumpărături. Acestea vă informează clienții despre campaniile de reduceri și alte măsuri de marketing cu puțin efort. De asemenea, asigură confidențialitate și protejează împotriva privirilor nedorite atunci când vorbiți cu clienții.

Cum se produc literele adezive?

Mai întâi imprimăm sigle și degradeuri și apoi le tăiem. Sunt posibile și litere adezive muticolore. Apoi punem peste literele o folie de transfer ca ajutor de asamblare. În acest fel, textele filmului pot fi lipite într-un singur pas de lucru. La cerere, putem produce literele adezive inversate în oglindă. Deci, puteți atașa cu ușurință literele din folie din interior.

Ce este un autocolant pentru sticlă in oglinda?

Un autocolant în oglindă este lipit în interiorul geamului și poate fi citit din exterior. Autocolantul intern este bine protejat împotriva vandalismului și a altor daune. Această soluție de autocolant poate fi atașată și ferestrelor care nu sunt accesibile din exterior.

Este posibil ca textul meu să fie pus pe fereastră fără fundal?

Da, este posibil! Cei care proiectează ei înșiși autocolante pentru ferestre își doresc adesea să nu aibă fundal. Deci, numai sigla sau textul în sine ar trebui să fie vizibile pe fereastră. Rezolvăm acest lucru prin tăierea figurativă a motivului sau a textului la imprimarea autocolantului ferestrei. Apoi oferim autocolantului un suport de asamblare pentru o lipire ușoară. Aceasta este eliminată după aplicare.

Cum funcționează imprimarea autocolantelor cu două fețe?

În primul rând, imprimăm designul vizibil extern oglindit pe o folie transparentă. În pasul următor, imprimăm partea din spate a filmului inversată în oglindă. Când vine vorba de motive față-verso cu zone transparente, facem doar imprimare parțială. În funcție de imagine, poate fi necesar să imprimăm un strat de barieră negru sau argintiu. În acest mod se impiedică diferitele modeluri ale autocolantului cu două fețe sau a autocolantului din sticlă să strălucească atunci când sunt expuse la lumină. Într-o etapă suplimentară, supraimprimăm acest strat de barieră cu motivul care poate fi citit din interior.

Imprimăm autocolante față-verso pentru dvs. în diferite forme și, de asemenea, pe tiraje scurte. Autocolantele pe două fețe sunt o opțiune populară dacă doriți să creați singur autocolante pentru ferestre.

Este posibil să imprimați autocolante pentru ferestre pe folie sablată mată?

Da! Acest tip de folie lasă să treacă lumina, dar oferă totuși o intimitate foarte bună. De exemplu, folia sablată mată este adesea utilizată în comerțul cu amănuntul și în birouri pentru a proteja intimitatea.

Ce forme de autocolante pentru ferestre aveți?

Indiferent dacă este pătrat, oval, rotund, dreptunghiular sau sub forma originală gratuită: StickerPrinting imprimă autocolante pentru ferestre în funcție de ideile tale. Deci, vă puteți proiecta singuri autocolante pentru ferestre - în funcție de dorințele dvs.! De asemenea, suntem flexibili cu formatul. Alegerea mărimii depinde în totalitate de dvs.

Cât durează livrarea comenziilor?

Expediem autocolantele noastre standard de luni până vineri (cu excepția sărbătorilor legale). De obicei, veți primi livrarea în termen de cinci până la șase zile. Pentru comenzi urgente, oferim un serviciu de livrare expres care aduce expedierea la adresa destinatarului în termen de trei până la patru zile. Dacă lucrurile merg foarte repede, putem imprima și pentru tine peste noapte și livrăm în 24 de ore. Din motive tehnice de producție, totuși, acest lucru nu este posibil pentru fiecare proiect de tipărire. Vă rugăm să ne contactați pentru comenzi deosebit de urgente! În acest fel putem găsi o soluție pentru procesarea rapidă a comenzii dvs. împreună.