Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2

Autocolante pentru bărci – StickerPrinting

Autocolantele pentru bărci sunt specialitatea noastră. Plotăm și imprimăm multe feluri de etichete pentru bărci în dimensiunea, culoarea, fontul și designul de care aveți nevoie. Calitatea este deosebit de importantă pentru noi. Autocolantele noastre pentru bărci pot face față vântului și vremii, precum și valurilor extreme.

Realizați online autocolantul visului dvs. în doar câțiva pași! Livrarea autocolantelor și etichetelor autoadezive este pregătită pentru instalare, inclusiv instrucțiuni adezive. Alegerea cantității de achiziție depinde în totalitate de dvs., deoarece nu există o cantitate minimă de cumpărare în magazinul nostru. Dacă aveți întrebări, serviciul nostru competent pentru clienți vă va ajuta cu plăcere.

detalii autocolante pentru ambarcațiuni

Detalii despre autocolantele noastre premium
Tipărire digitală de înaltă calitate
Culori strălucitoare și luminoase datorită cernelii Latex ecologice!
Formele autocolantelor
Dumneavoastră definiți forma autocolantelor: Rotunde, unghiulare sau de orice formă!
Folie premium PVC
Folii PVC de la producătorul ORACAL
Multitudine de opțiuni
Putere de lipire, tăiere individuală, laminare.
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire


Întrebări frecvente - aveți întrebările, noi avem răspunsurile

Pentru ce sunt potrivite autocolantele pentru bărci?

Puțini oameni își pot îndeplini visul de a deține o barcă. Oricine o deține în mod natural vrea să se asigure că toată lumea știe unde este acasă și cui aparține. Autocolantele noastre fac vizibil numele bărcii sau orice altă literă dorită, precum și portul de origine al bărcii, al navei de navigație sau al iahtului. Scrisul pentru bărci este important pentru a distinge modelul de altele de dimensiuni și forme similare. Numărul ambarcațiunii în special este un identificator indispensabil al ambarcațiunii.

Cum pot lipi autocolantul pe barcă?

Autocolantele și foliile noastre sunt potrivite pentru toate tipurile de bărci, dar nu pentru bărci gonflabile și hipalon sau alte modele cu suprafețe flexibile. Livrăm autocolante robuste pe folie de transfer, care pot fi lipite foarte ușor . Îl puteți folosi pentru numele portului de origine, numele bărcii, numărul bărcii sau alte litere. De asemenea, oferim etichete cu o putere adezivă deosebit de puternică pentru canoe, caiace și alte bărci cu o suprafață ușor aspră.

Oferiți și benzi de design pentru bărci?

Da, sunt posibile și benzi de folii și design în lățimi și culori diferite. Benzile de film autoadezive sunt de o calitate deosebit de înaltă și îndeplinesc toate cerințele de pe bărci și iahturi. Puteți alege culorile care se potrivesc cu autocolantele noastre sau cu inscripțiile pentru bărci.

Care este durata de viață a unui autocolant pentru barcă?

Foliile noastre pentru bărci sunt extrem de rezistente și pot face față fluctuațiilor mari de temperatură. Nici apa sărată nu le poate afecta și nu afectează durabilitatea lungă a foliei. Filmele provin exclusiv de la producători premium și sunt special concepute pentru păstrare permanentă

Ce fonturi sunt posibile pentru marcajele bărcii?

Etichetele noastre pentru bărci pot fi comandate în fonturi de orice stil: de la modern și clasic la antic sau nobil. De asemenea, puteți alege între diferite culori de folie. Dimensiunea și formatul inscripționării depind, de asemenea, în totalitate de dvs. Dacă este necesar, vă putem produce autocolantul sau plăcuța de înmatriculare a bărcii dintr-o ediție dintr-o singură piesă.

Pot primi și livrarea expres?

Da! Dacă este posibil, producem și comenzi deosebit de urgente într-un serviciu peste noapte. Dacă comandați produsul în zilele lucrătoare până la ora 10:00, îl veți primi a doua zi.