Selec?ie mare - pre? de top +40 372 915744 Lu - Jo 09:00 - 18:00 / Vi 09:00 - 15:00 office@stickerprinting.ro
USP1 USP2

Autocolante pentru biciclete – StickerPrinting

Culorile solide plictisitoare s-au terminat acum! Faceți bicicleta dvs. unică și creați-vă propriul aspect individual cu autocolante colorate! Autocolantele sunt o modalitate simplă și în același timp ieftină de a ieși în evidență de bicicleta standard pe stradă. Bicicliștii sportivi apreciază, de asemenea, oportunitatea de a-și transforma bicicleta într-un companion foarte special.

Autocolantele noastre pentru biciclete rezistente la zgârieturi, rezistente la intemperii și rezistente la razele ultraviolete fac mai multă bicicleta dvs. cu puțin efort. Suntem specialistul dvs. când vine vorba de imprimarea autocolantelor originale.

detalii autocolante pentru biciclete

Detalii despre autocolantele noastre premium
Tipărire digitală de înaltă calitate
Culori strălucitoare și luminoase datorită cernelii Latex ecologice!
Formele autocolantelor
Dumneavoastră definiți forma autocolantelor: Rotunde, unghiulare sau de orice formă!
Folie premium PVC
Folii PVC de la producătorul ORACAL
Multitudine de opțiuni
Putere de lipire, tăiere individuală, laminare.
Verificare date

Verificare date

Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor.

Mai multe informații despre verificarea datelor
Fișe tehnice și modele

Fișe tehnice și modele

Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Spre date de tipărire
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Comandați o mostră gratuită de la StickerPrinting și convingeți-vă de calitatea autocolantelor noastre.

Comandare mostră de tipărire


Întrebări frecvente - aveți întrebările, noi avem răspunsurile

Autocolantele pentru biciclete sunt autoadezive?

Autocolantele noastre pentru biciclete sunt autoadezive și pot fi atașate cu ușurință.

Pot fi dezlipite autocolantele?

Da, aceasta nu este o problemă! Lucrăm cu adezivi de înaltă calitate care fac ca scoaterea autocolantelor de pe bicicletă să fie sigură și ușoară. Se detașează complet de stratul de vopsea fără a lăsa murdărie sau zgârieturi.

Pot să-mi fac singur autocolantele pentru biciclete?

Da, este posibil și este la modă în magazinul nostru. Suntem bucuroși să implementăm proiectele dvs. creative. În magazinul nostru online puteți avea autocolante pentru biciclete imprimate în aproape toate formele și dimensiunile.

Unde și cum pot comanda autocolante pentru bicicleta mea?

Magazinul nostru online acceptă comenzi non-stop. După aprobarea pentru tipărire, confirmarea comenzii și procesarea plății, vă vom livra comanda de luni până vineri în termen de cinci până la șase zile lucrătoare. Pentru comenzi urgente, oferim și un serviciu expres și, la cerere, un serviciu de livrare nonstop.

Aveți întrebări sau doriți să aveți imprimat un autocolant special pentru biciclete? Am fi bucuroși să vă sfătuim prin e-mail, telefon sau chat și așteptăm cu nerăbdare solicitarea dvs.!